türk insanındaki evlendirme merakı

Konu sahibi son olarak 2423 gün önce görüldü
Yaşı Kemale erip henüz benim gibi bekar olan üyelere selam olsun.

ve evlenme merakı. hayır evlenince ne oluyor? ne kadar eşini sevse de üff bi bekar olsaydım keşke diyen çok fazla arkadaşım var. abi evlenmeyin o zaman? ne bu merak. hiff çok sıkıcısınız :l

Ne annatiyonuz ya hepiniz evleniceksiniiiz :aeg:

Çevrem de evlenenlerin %80i acele etme diyor Hepsi pişmansa demek ki=))

Sizi düşündüklerini için değil bu baskı.
Zina edersiniz de konu komşu duyar diye.
Ha bir de sizin sorumlulugunuzdan kurtulup araziye salmak icin

yok mu şu teyzeler nerde bekar kız görseler hemen birileriyle yakıştırırlar :D

1a99047c388608da8f1a7c8d51d3a2dd.jpg

Tabii tek derdim gayem evlenmek...
Ben diyorum evlenmeyeceğim onlar (aile içi dedeler neneler dıdının dıdısı) diyor bu yaştan sonra bekar ne yapacaksın evlen çocuk sahibi ol. Yahu zorla güzellik olmaz. Kaç cendereden döndüm yine dönerim yine dönerim.

Ya benim bir üst komşum vardı sonra taşındılar. Abi biraz saftır ama çok iyi bir insandır. Geçen gün karşılaştık otobüste. Laf lafı açtı ve ercan abi dedi ki "bana bak, seni kıskanırlar, evlendirmeye çalışırlar, sakın evlenme, gez eğlen, bi halt yok evlilikte" dedi :D
dedim "mutluyum ama evlenmeyi ve çocuğumun olmasını isterim"neyse bir şeyler daha dedim. Sonra o dedi ki boş ver beş altı yıl sonra evlen, o zaman da çocuk olur dedi asdas
Benim çevremde birçok kişi bekar, evli olan da böyle diyor ben ne zaman evlencem ya asdajs

bu kızların
ikisini de seviyorum

Literatüre Thales Taktiği olarak geçmiş oyalama işi evlenmek istemeyen ama baskı gören bireyler için biçilmiş Kafka'n.​

Doğantekin i evlendirmek için çaba sarfediyorum son zamanlarda :)

bir çok şeyin üzerini örtüyor
evlendirdim tamamdır
veya evlendi işte neyse
sen mi
ne yaparsan yap evli değilsen
yarımsın eksiksin
sapsın

daha bugün canımın taa içi annem "artık evlen, ben torun sevmek istiyorum." dedi.
belki şuan bile vardır bir torunun bakışı attım. şuan kafasında senaryolar kuruyor.

Geri