Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1.5 saatte aynı deneyimi yaşıyorum.Ben yapamam bu isi. 3.5 saat sonra yamulmus gibi iniyorum ucakdan. Yok yok depresif bir is
Ya bırak ya.@climax,
Uçuş saatleri yoğun olduğu gibi ayrıca günlerce başka il ya da ülkede konaklamaları da gerekebiliyor. Bir insan ayda kaç saat havada kalabilir? Sağlık açısından bakınca yerde olmak ile aynı şey değil. Üst üste uçuşlara gitmeleri gerekebiliyor.
Yabancı dil gerektiren her iş, hizmet sektöründe yüksek maaş alır ayrıca otelcilikte de böyledir. Örneğin rezervasyon müdürlerinin maaşlarını bilsen, genel müdür maaşlarını hiç bilmek istemezsin çünkü oldukça yüksek rakamlar.Ya bırak ya.
Sen maden işçisi gördün mü. Ne şartlarda çalışıyor. Para mı alıyor hostes kadar.
Hostes çok para alıyor. Bunun sebebi de havacılığın önceden herkesin ulaşacağı bir iş olmaması. Premium işlerdi ve ücretler yüksek belirlendi. Adamlar yıllar içinde bu algıyı korumayı başardılar.
Kabin görevlisi olmayı da kaptan olmayı da niye bu kadar hafife aldınız ki? O kadar yolcunun hayatı onlara emanet ayrıca uçakta bir panik yaşandığında yolcuları sakinleştirmek, güvenliğini sağlamak da onların işi ve hiç de kolay değil.
Havada olmak yeterince riskli ayrıca uçuş sırasında yaşanabilecek birçok aksaklık var, hava koşulları olabilir ya da yolculardan kaynaklı sorunlar ve bu görevi yapacak kişiler o yüzden özel eğitim alıyor. Kimse canını sokakta bulmadı ve havayolu çalışanlarının kalifiye olması bence çok önemli, maaşları da o oranda yüksek olmalıdır. Tüm yolcuların hayatı onlara emanet.Bu çok zor bir görev değil.
Sadece bir mikrofona bakıyor.
Hiç bir kabin görevlisinin gelip başımı okşadığını sakin olun birazdan karaya ayak basacaağımı söylemedi.
Kayıtlı cümleler.
Otobüs şöförü ve muavin buna çok gücendi ;qqKabin görevlisi olmayı da kaptan olmayı da niye bu kadar hafife aldınız ki? O kadar yolcunun hayatı onlara emanet ayrıca uçakta bir panik yaşandığında yolcuları sakinleştirmek, güvenliğini sağlamak da onların işi ve hiç de kolay değil.
Abi işler yeni Türkiyede şöyle.Bunlar neyse de doktorlar hep şöyle böyle
En son sahte doktor Ayşe vardı hatta kadın ameliyatlara bile girmiş xdxdAbi işler yeni Türkiyede şöyle.
Doktora para vermiyorlar. Veremem diyo adam. Muayenehane de kısıtlı gibi ama yersen. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp adı altında palyacoluk sınırsız. Bak Instagrama Dr. ünvanlı bi ton karameke ticaret peşinde. Adamlar diyo ki, alın size para kapısı.
Ama senin karakterin bunu kaldırır kaldırmaz bilemem. Kaldırmaz diyorsan kırmızı alanda kalp masajı yapmaya devam edersin sabahın dördünde.
Onu mu dedim ben.Klasik kafa işte. Adam ben niye az alıyorum diye isyan etmiyor da hostes niye çok alıyor diye isyan ediyor.
Abi çare devleti terketmek… doktorundan mühendisine, işçisine. Sadece öğretmenlerin kıyak.Abi işler yeni Türkiyede şöyle.
Doktora para vermiyorlar. Veremem diyo adam. Muayenehane de kısıtlı gibi ama yersen. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp adı altında palyacoluk sınırsız. Bak Instagrama Dr. ünvanlı bi ton karameke ticaret peşinde. Adamlar diyo ki, alın size para kapısı.
Ama senin karakterin bunu kaldırır kaldırmaz bilemem. Kaldırmaz diyorsan kırmızı alanda kalp masajı yapmaya devam edersin sabahın dördünde.