Türk erkeklerinin tek kelimelik özeti ?

Konu sahibi son olarak 2765 gün önce görüldü

Türk erkeklerinin tek kelimelik özeti ?

• Kullanılan toplam oy
    25
Çokta karalamamak gerek yani.
Anneme göre hepsi yontulmamış kalas. :kiki:
Bence bazıları çok cool :p

Şimdi Katliam yapıcam ve Bişey Dicem :)

O Odun Sayesinde Şuan hayattasınız , hayatta olma sansını yakaladınız , suan burda yorum yapabılıyorsunuz ,,

sayım mı len daha baska :D :p :icon_tebrik: :icon_tebrik: :icon_katildim: :icon_katildim: :icon_katildim: :icon_katildim: :icon_katildim: :huhu: :huhu: :huhu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu:

Şimdi Katliam yapıcam ve Bişey Dicem :)

O Odun Sayesinde Şuan hayattasınız , hayatta olma sansını yakaladınız , suan burda yorum yapabılıyorsunuz ,,

sayım mı len daha baska :D :p :icon_tebrik: :icon_tebrik: :icon_katildim: :icon_katildim: :icon_katildim: :icon_katildim: :icon_katildim: :huhu: :huhu: :huhu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu: :icon_yuhuu:
onları biliok hayatımın anlamı O'nuda cok seviomda ama genede işte malasef babamada diemiom o lafıda ondan işte:D:D:D:

Kem küm yaw simdi odun dedikte :D Türk kadınıda odun sever zaten Sahsen benim Sezen Cumhur önal gibi bi sevgilim olsa :D 10 dakkada katil olurum

Türk Erkeklerine Odun Diyen 2 Şahıs :D
sizi tespit edeceğim :D

Türk Erkeği :

bir Türk Erkeği olan Attila Avrupayı Dize Getirmiş.. Papa ona "Tanrının Kırbacı" demiştir
bir Türk Erkeği olan Fatih Sultan Mehmet Bizanstan Yenilmez Bir Kaleyi İstanbul'u Almıştır
bir Türk Erkeği olan Mustafa Kemal Atatürk hiç yoktan Ülkeyi Kurtarmış ve bugün yaşadığınız cennet Türkiye'yi sizlere emanet etmiştir...

sizde daha Türk erkeklerine odun diyin gidin gavurların tisörtünü giyin onların sözlerini paylaşın :D

unutmayın PEŞİNİZDEYİM :D :D :D

Çok centilmendir Türk Erkekleri :D

İstisnaları unututyoruz işte.. Yeri geldimi odun,yeri geldimi kro,yeri geldimi gerçekten adam gibi adamdır..
Türk erkeği Olmak Ayrıcalıktır bence.

Türk erkeklerinin hepsini tanımıyorum onlar kızlar için kezban deseler bile.

Geri