Sözlük Türk erkeklerinin "Seni seviyorum" diyememe sorunsalı

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
babam oldukten kisa bi sure sonra abimle balkonda sohbet ederken babama hic seni seviyorum demedigimi fark ettim demisti
dusundum ben de babama hic dememistim
abime de dememistim
o andan sonra da belki uc dort defa demisimdir
annemin hastaliginin ciddiyetini kavrayinca bir yil seni seviyorum diyebildim
keske onlari her gordugumde seni seviyorum deseydim
simdi ablamla ve yegenlerimle konustugum her firsatta seni seviyorum diyorum

bazi seyleri gorunce kafamin icinde binbir turlu dusunce dolasiyo
baskalarina eglence olurken bana huzun oluyo
gulmeyi eglenmeyi seviyorum fakat bu durumdan dolayi ortamlardan uzak duruyorum

sadece sevgili acisindan degil sevdigimiz tum insanlara seni seviyorum demek onemli bence

her yerimizden sevgi fışkırıyor
nasıl diyemiyoruz
aşkolsun

Şahsen bi insanın bunu duymaya neden ihtiyaç duyacağını anlamadığım için olabilir sanırım. Scope gibi benim de ciddi kayıplarim oldu, ben de söylemediğim halde hiç böyle bir sorgulamam olmadi. Insan ilişkilerindeki kırmızı çizgilerim ile alakalı olabilir; misal bi insanın güvenimi kirmamasi, beni sevmesinden daha önemlidir. Karşımdaki insanları da beklenti açısindan kemdim gibi görüp yanılabiliyorum.
Mesela gecen bi arkadasimla tartıştık; beni aradığında açmadigimda "meşgulum,sonra döneceğim " diye mesaj atmadigim için. İnsanların bu tarz şeylere ihtiyaç duyacagini düşünmem ben.Yabaniyim biraz bu konularda.

Son düzenleme:
kusura bakmayın hanımlar size hep öküzleri denk gelmiş ya da siz öküzleri sevmişsiniz. mesela ben aynı anda birden fazla kadına bile söylüyorum bu cümleyi.

kusura bakmayın hanımlar size hep öküzleri denk gelmiş ya da siz öküzleri sevmişsiniz. mesela ben aynı anda birden fazla kadına bile söylüyorum bu cümleyi.
onlar kesin sölemiodur birden fazla erkeğe ''Seni seviom'' cümlesini xd cani gönülden inanıoz xd

Fransiz gibi ilik götlülerin, Je t'aime demesi mi hosunuza gider?
Jötem Goethem.

Allam tipe bak.

Bir de Cezayir Gökcen gibileri var.
Dökmüs sözeli sayisala.

Hayatımdaki hiçbir erkeğin bana bu lafı söylemediğini fark ettim. Eksikliğini hissettim mi ya da bu durumu yadırgadım mı? Hayır, hissettirmeleri yetmiş/yetiyor.

Hayatımdan bu söz ile ilgili yaşadıklarım.

İki arkadaşım aralarında sohbet ediyorlar, konu bayanlar. "Bir daha bir kadına seni seviyorum demiyeceğim, çünkü bu söz sonra insanı bağlıyor".

Sahilde göneşlenirken, iki Türk erkeği iki Rus kızına yaklaşıyor. Tek İngilizce bildikleri kelime "Ay lav yu". Belki Bin kez söylediler bunu o kızlarar.

Annam: En çok kimi seviyosun? Ben: Babamı. Şlak!!!

Çok da sevilecek bir yanınız varda, seni seviyorum demiyormuşuz bah bah bah.
Yahu bizim ülkemizde bir kıza seni seviyorum de, seni hayatından bezdirmezse bir şey bilmiyorum. Atıyorum geceleyin yorgunsundur, uyuyorsundur niye telefonu uykudan uyanıp açmadın diye trip atar. Yaşadı bu fakir.

Şairin de dediği gibi; Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.

karısının canı borek istedi diye börek açan erkek seviyorum demese de olur.

biz de doğru dürüst duymadık söylerken çok sevdiklerimize ne denli sevdiğimizi, sonra anladık ki ilgi denen toprağa ne derece su verirsen ver, tohum güzelse de topraktan dolayı yeşeremiyor.

Geri