Türk erkeklerinin kızlarda aradığı kriterler

Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Kimse Dört Dörtlük Değildir , Benim İçin Önemli Olan Açık Sözlü ve Sadık Olmasıdır ..

Maalesef ki bazı erkekler için nefes alması yeter. Bu da kadını cinsel bir meta haline getiriyor. Herkesi bir tutmamakla beraber bir kısmı için 90-60-90 ölçüleri yetiyor.
Bazıları için de samimiyet, kafa yapısı, hal, bakış, duruş, ses vs vs özellikler de etkili olabiliyor.

Kadinlari Cinsel Obje olarak Gòrmekten Vaz Gectiginiz zaman Adam olucaksiniz Beyler..

Beni cezbeden kadında aradığım özellik; zekasıdır. Aptalla bi ömür geçmez.

Impossible şair burada benden bahsediyor ama açıkça söylemeye de pek utanır :p

aslında kadını kadın yapan , aranılacak çok özellik vardır. Fakat görecelik bir yere kadar , bir şeyini seviyorsun işte. Sorsan söyleyemezler.

Zekibkasindan korkar turk erkegi..
Saf salak olsun onlara ki hukum surebilsinler uzerlerinde..
Hee bide yemegin salcalisi kadininin kalcalisi demis atalari..

Kadın dediğinin göğüsleri, bel ölçüsü, kalça büyüklüğü filan önemli değil. Önemli olan gözleridir. Gözler boş bakmayacak.
Sadık ve saygılıysa, dış görünüşün de çok önemi yoktur. Aşk kendisi gelir. Samimi bir şekilde böyle düşünüyorum.

nelly karpova gibi olsun. Yeter.

trip yapmasın ister kıskanmasın der ama bunu türk kızında olmazsa olmaz ikilidir

ha birde peşlerinden koşmak isterler zor olsun derler teklifi kabul ettirincede giderler garip türk erkekleri :D

İlk buluşmada dönerciye gitmek isteyen ve bol soğanlı ketçaplı döner yiyen kız samimidir, evlenilir.

Ağzı var dili yok model isterler. Fazla sıkıya gelemezler çünkü.

yav bu ''cinsel obje'' lafını bi dolamışsınız ağzınıza geveleyip duruyorsunuz :D
cinsel obje vibratördür,strapondur falan..
senenin 364 günü yedir içir gezdir,tüm özel günlerde hediye al,kaprislerine katlan,mesajlarına telefonlarına yanıt ver,alışveriş paketlerini taşı ve avm avm sürün,bi gün azıcık dudaktan kapmaya yelten ''aaaooooww ben objemiyim!!'' ne aoooww? ne aooow?? sen obje değilsin de ben mal mıyım peki?

ince,uzun parmaklar.
güzel eller kısaca.
tabi bu benim kriterim.

Eskidenmis o narin kibar zeki hanimefendi kizlari tercih etmeler simdiki zamanda direk parasi varmi maddi durumu iyi mi ona bakiyolar erkeklerde uyandi artik :D

Geri