"Türk erkeklerinin kıskanç olmasının nedeni kendine güvenmediğinden kaynaklı" diyorla

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
"Türk erkeklerinin kıskanç olmasının nedeni kendine güvenmediğinden kaynaklı" diyorlar! Bir ilişkide hangi taraf güvensiz sizce?

Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerinden kaynaklı diyor uzmanlar. Bir ilişkide hangi taraf güvensiz sizce?

ben bile bu kadar
saçmayalamadım

Sevdigimiz icin kiskaniyoz arkadas.

Kendimize guvensizlik ile alakasi var.

İbrahim Tatlıses shov TV programları severek izleyen kültürden çok şey beklelemek lazım...

AKPye oy verir, bomboş dizileri izler ve durduk yere eşini kıskanır...

Türk erkeği sahiplenmek adına kıskanır. O da benim olsun, şu da benim olsun, hepsi sadece benim olsun. Başkalarına bir şey kalmasın.

İbrahim Tatlıses shov TV programları severek izleyen kültürden çok şey beklelemek lazım...

AKPye oy verir, bomboş dizileri izler ve durduk yere eşini kıskanır...

İbo show varnı hala ? Bir de eşini, kızını, sevgilisini pazarlayanlar var. Onlar ne izliyor ? Kime oy veriyor ? meraktan soruyorum.

bir psikolog arkadaşımız anlatmıştı. kıskançlığın tek sebebi sağlıkmış. artık aldatma oranlarında kadınların erkeklerden aşağı kalır yanı yokmuş. günümüz kadınlarında sık görülen bir algı varmış. evlilik eşittir cinsellik, molada yemek. erkek ne kadar sağlıksızsa o kadar başarısız cinsel hayat ve o kadar daha bol yemek vakti. yeyip çıkartmayan kadın bir süre sonra sıkılıyor ve çareyi dışarıda arıyor. ne hikayeler duyuyoruz öyle. sonra vay efendim kıskançlık. bence sağlıksız erkek eşittir kıskançlık. evet konuyu bağlamış olduk. sporr yap, dengeli beslen, karını kıskanma. yaşanmış bir hikaye de anlattı. kocasını internet üzerinde aldatan bir adama ihbar gidiyor, adam cinnet geçirip her ikisini de doğruyor.

sağlık ve kıskançlık... alakasız iki kavramın yan yana getirileceğini hiç düşünmezdim.

Ahlaksız insan için bahaneye gerek yok. Her fırsatı değerlendirir. Uzmanlarımız henüz kendi uzmanlık alanlarında uzmanlaşamamışlar. Tahmin yürütüyorlar.

Geri