Türk erkeklerin rus kadınlara ilgisi

Konu sahibi son olarak 2619 gün önce görüldü
türk kadınlarının bile hayran olduğu kadınlar olmasıdırmış belki :honk:
çok güzeller allah içüünnnn

Benim yengem Ukraynalı.
Ne bileyim onlar Türk erkeklerini çok seviyorlar.
Bizzat sordum bizim erkekler bize çok kötü davranıyor dedi.

Dolayısıyla bu sevgi karşılıklı.

Sosyolojik açıdan oldukça sağlıklı bir bakış açısı olarak görüyorum. Rusya'da, 2017'de kadına karşı işlenen suçlarda kayda değer hafifletme dahi yapıldı.

Hak ettikleri kıymeti hiçbir şartta göremedikleri için en yakın, en kolay ve en ekonomik alternatife yöneliyorlar.

Bu gelenek gibi bir sey.
Sonucta jeolojik ve tarihi bir sentez var aralarinda.sss
Kan cekio olmali.Puhahah.

Türk erkekleri kendine aşık edip Rus kadınını evliliğe ikna etmiyor. Rus kadınları seçiyor evleneceği adamı. Maddi imkanını oturtmuş , yaşına göbeğine şekline şemaline takılmadan akıllını mantığını kullanıp evlilik yoluyla hayatını kolaylaştırıyor. Belli bir yaşı almış Türk erkeği de madem evlilik olacak gider güzel kadınla evlenirim kaprisle, kompleksiyle içimi çürütmem diyor. Bu evliliklerin çoğu böyle gerçekleşiyor. Ruslara da çirkin denilmez şimdi göz var nizam var güzeli cidden güzel.

(İstisnai durumlar da vardır. Sevgi aşk vs.. Bunlar çok azınlıkta da olsa vardır. Bunlara dili, dini aşan aşkın gücüdür diyelim.)

Sevgili noah'a katılıyorum.
Allah'u teala kendilerine bir güzellik bahsetmiş.
Onlarda bunu çok güzel değerlendiriyorlar.
Kendileri belirlerler ve üstüne bir mal varlığı yapmadan da sana çocuk yapmazlar. Mantıkları ön plandadır.
Paran varsa ruslara gideceksin.
Yatakta çok iyiler. Her türlü fantaziye açıklar.
E daha ne olsun.

''tuuurrk erkeek coook romantiiik, tuuurk erkeek coook tatliii'' diyen tek kadın topluluğu ruslar olduğu için, bizimkiler seviyor.
sadece bu yüzden olduğuna yemin edebilirim...

Ne banal bir tartışma.

images

Bizde de var bir rus gelin. Çok tatlı kız ya. Bir de erkekleri kendilerinden çok üstte görüyorlar. Açık açık söylerler yani. Bu da etkili olabilir.

Çünkü rusyaya gitmek kolay, aynı şekilde fakir ruslar için en iyi tatil rotası da daha fakir olan türkiye. Dolayısıyla daha çok etkileşim var.

Sen hiç yozgatlı mahmutla, avustralyalı bir kızın, maraşlı abdi ile izlandalı bir başka kızın aynı hikayede olduğunu duydun mu? Duyamazsın.

Lol : p

Çünkü rusyaya gitmek kolay, aynı şekilde fakir ruslar için en iyi tatil rotası da daha fakir olan türkiye. Dolayısıyla daha çok etkileşim var.

Sen hiç yozgatlı mahmutla, avustralyalı bir kızın, maraşlı abdi ile izlandalı bir başka kızın aynı hikayede olduğunu duydun mu? Duyamazsın.

Lol : p

ingiliz çarli ile silifkeli yörük sedatın aşkı....... bu imkansız aşk hikayesi haricinde çok az şeye ağlamışımdır......

https://youtu.be/Qe-w_VLvrRQ

at gibiler desek ayıp olur mu
burdan yola çıkarak
at avrat silah diye bir üçlememizin olduğunu hatırlatarak konudan çıkıyorum

Temelinde Türk erkeklerinin kadın merakı yatıyor aslında. Rus veya başka bir millet değil, genel anlamda kadına hasret ülkemiz erkekleri. İnterpal üyeliğimi Türk erkeklerinin tacizlerine dayanamadığım için bitirmek zorunda kaldım. Öyle bir açlık ki, tüm milletler Türkiye'yi engellemiş artık. Ben de güttüğüm eşeğin huyunu bilirim misali Türkiye'yi engelledim. Ama Türk erkeği bir yolunu bulup vpn le bağlanmak suretiyle yine tacizlerine devam etti. Bildiğiniz istenmeyen ot misali bir imaj çizmeye başladılar artık. Dolayısıyla Türk erkeği istediği kadar Rus kadın hayranı olsun, diğer milletten kadınlar Türk erkeği görmek istemiyorlar.

Valentinacığım Ruslara 100 atar.f:*

Antalya'da komşunuz bile olabilirler.:)
Aile kurmaya hazırlardır genellikle.

• Beğen
Tepkiler: ne
Güzel ve çekiciler olabilir ilgi duymaları normal.

Geri