ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Aklıma direkt esnaf geldi ve satış yaparken ablaa ablaa demesi. Bence başka ülkede yoktur bu eminim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlıyorum.Başlık ve içeriği anlamlandırmaya çalışıyorum.
Anlıyorum.
Aslında sende anladın bu Türk erkeğine has bir hareket hemde geneli böyledir ama sen bugün çakraları kapattığın için normal yani anlamamanAnlatır mısın
başka ülkede başka dilde vardırAklıma direkt esnaf geldi ve satış yaparken ablaa ablaa demesi. Bence başka ülkede yoktur bu eminim.
Kimse ablaa geel geeel die bağırmaz sanmıyorum Ssjssjbaşka ülkede başka dilde vardır![]()
Aslında sende anladın bu Türk erkeğine has bir hareket hemde geneli böyledir ama sen bugün çakraları kapattığın için normal yani anlamaman
Genel bir bakış değil mi esnaf genelde erkeklerden oluşuyor ve bunu yapıyorlar. Bilale anlatır gibi mi anlatayım.?Yok.
Esnaf karakteristiği ile Türk erkeği cinsiyeti ile alakalı bir bağ kuramadım gerçekten.
Genel bir bakış değil mi esnaf genelde erkeklerden oluşuyor ve bunu yapıyorlar. Bilale anlatır gibi mi anlatayım.?
Mesela diğer ülkelerin erkekleri satış yaparken bakmak ister misiniz derler öyle düşün
MESELA MESELAAAAAAAHangi ülkelerin?
Bilmiyorum.
Sinirli olmaları diyip tatlıya bağlayalım benceeee .dYok.
Esnaf karakteristiği ile Türk erkeği cinsiyeti ile alakalı bir bağ kuramadım gerçekten.
Sinirli olmaları diyip tatlıya bağlayalım benceeee .d
Tam kafanın bittiği yerde çukur gibi oluyor