Türk Dizilerinin En Kötü Yanları

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Fazla uzun olması
Klasik, zorlama ve bir noktadan sonra saçmalayan senaryolar
Miss Turkeyi alıp oyuncu yaptıkları için kötü oyunculuk. :-.-:

Mantık dışı konuların olması, ölen birini 100'lerce kez yeniden diriltip öldürmek..

Hayali aşklar , sürekli kriz halinde kavgalar ve Hatem'in de ifade ettiği üzere uzun uzun bakışmalar.

Insanin beynini uyusturuyor, test edip onayladigim bir olgu

Synapse'larim yavas yavas yok oluyor :(

Kurtlar Vadisi gerçek. İnanın bana.

Doğuda çekilen töre dizileri, vurdulu kırdılı tiplemelerle serseriliğin ve zorbalığın normalleştirilip içselleştirilmeye çalışılması.

Hemen hemen her konuda aşk teması olması, duygusal ağırlıklı olması baskındır. Biz sanırım toplum olarak duygusal ağırlıklı olduğumuz için sürekli aynı tema üzerinde çevirilip duruyor.

Hemen hemen her konuda aşk teması olması, duygusal ağırlıklı olması baskındır. Biz sanırım toplum olarak duygusal ağırlıklı olduğumuz için sürekli aynı tema üzerinde çevirilip duruyor.

Işe aşk karistiriyorlar.
Is yerinde asik olmalar her profesyonellik gereken seylerde civitmalari.
Bu konuda disiplinsizler hakikaten.

Dizilerde cok bagiriyorlar.

Belli bir bölümden sonra muhakkak saçmalıyor olmaları.

Dizilerin büyük kısmında da lüks yaşam özendiriliyor.

Işe aşk karistiriyorlar.
Is yerinde asik olmalar her profesyonellik gereken seylerde civitmalari.
Bu konuda disiplinsizler hakikaten.

Dizilerde cok bagiriyorlar.

Sevgili Süreyya, Sadece işe değil, komşuluğa, arkadaşlığa, akrabalığa aşk karıştırıyorlar. Toplum olarak artık aşksız yaşamıyormuşuz gibi bir algı ve aşk adı altında yanlış yönlendiriliyoruz. Diğer bir hususta dizileri genelde bayanlar izliyor. Bayanlar içinde aşk hayatı önem arz ettiği için arz talep meselesinden bu dizilerde artış oluyor. :)

Sırf bu yüzden bir dizi açtığımda eğer içerisinde aşk hayatını ön planda tutuyorsa ilgimi kesiyorum :)

inanıyorsunuz
sonra şöyle sevgili isterim
böyle isterim
öyle isterim
karma isterim
araya sıkıştırdım çaktırmadan

Geri