Türk devletlerine gidelim.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Zaten başlıkta konunun anlamı yazıyor. Bizim eksik tarafımız da bu. Ne dili ne dini ne Ahlak ne kültürü bize benzemeyenlerin ülkelerine para kazandırıyoruz kendimizi yine kötülük yapıyoruz farkında değiliz. Halklarına bir şey demiyorum ama devletleri karşımıza dururken onlara para kazandırmamız Çok abes. Hep Soruyorum neden Türk Devletlerine tatile geziye gitmiyoruz gidemiyoruz diye. Sakın param mı var demeyin Vallahi çok pis küfür ederim!

Türk devletleri ile aramızda Keşke tren hatları ile gezerek seyahat imkanı çok daha güzel olsaydı. Hatta var mı diye emin olun bilmiyorum. Bilen varsa beri gelsin geliştirmek için neler yapabiliriz söylesin!

Aslında önümüzdeki sene için böyle bir tur planlıyorum 🇹🇷

Bence e-devlet üzerinden Türk devletleriyle karşılıklı Turizm seyahatlerinin artırılması konusunda çok başvuru yapılırsa mutlaka dikkate alınacaktır.

Böyle bir geziyi çok istiyordum Hatta bu yıl Trabzon'a gidecektim Önümüzdeki yıl mutlaka Azerbaycan yapacaktım olmadı. Olsun Ben Niyet ettim Allah inşallah nasip eder.

Yeniden Bodrum'da işe başlayacağım için yıllık izin hayal oldu dolayısıyla Trabzon işi de.

Oo Kamil abi ata topraklarını mi ozlefin çen hadi selametle haha ... Yukarıya okumadım bu arada başlık çok etkiledi kafi geldi 😁

Zaten başlıkta konunun anlamı yazıyor. Bizim eksik tarafımız da bu. Ne dili ne dini ne Ahlak ne kültürü bize benzemeyenlerin ülkelerine para kazandırıyoruz kendimizi yine kötülük yapıyoruz farkında değiliz. Halklarına bir şey demiyorum ama devletleri karşımıza dururken onlara para kazandırmamız Çok abes. Hep Soruyorum neden Türk Devletlerine tatile geziye gitmiyoruz gidemiyoruz diye. Sakın param mı var demeyin Vallahi çok pis küfür ederim!

Türk devletleri ile aramızda Keşke tren hatları ile gezerek seyahat imkanı çok daha güzel olsaydı. Hatta var mı diye emin olun bilmiyorum. Bilen varsa beri gelsin geliştirmek için neler yapabiliriz söylesin!
Hele bir kendin git ve memnun kalırsan bize söylersin bizde gideriz. Türkiye'ye de nedense o bahsettiğin devletlerin vatandaşı değil elin gavuru dediklerin çoğunlukla geliyor.
Elin gavuru bize geliyorsa bizde onları ziyarete gidiyoruz.

Geri