Türk devletinin en az üç bin yıllık şehircilik tecrübesi!

Konu sahibi son olarak 81 gün önce görüldü
Her alanda çok tecrübeliyiz,!
Aslında beş bin yıllık tecrübemiz varmış da
İhtiyatlı olmak için en az üç bin yıllık tecrübe deniyor.
Buyur medeniyete gel!
Biri Türkiye den, diğeri Avustralya dan bir şehir.

images (7).jpegimages (6).jpeg

Son düzenleme:
Şehir Plancılarını ve Belediyelerin Ruhsat kurumunu darağacında sallandırmak lazım. Hiçbir kurum, hiçbir yapıdenetim mevzuata uymadan iş yapıyorlar. Eskiden beri süregelen bir durum ama bu. Liyakatla alakalı. Ulan ikisini birden söylemeye çalışınca ağzımdan tükürük fırladı.

Tarzlarımız farklı.
Onlar düz mantık düşünüyor, biz modern matematiği binlerce sene önceden çözmüşüz ve Kaos teoremini biliyorduk.

Yağmurlarla beraber su altında kalan caddeler, zemin katlar ya da taşan dereler...
Akarsu yataklarının üzeri kapatılıp dönüştürüldüğü için sel baskınları yaşanıyor.

teşhircilik diye okuyorum yaa , nasıl yani diyorum üç bin yıllık hem de .p

Lan ne çok seviyorsunuz ülkenizi gömmeyi. Avustralyaymış. İstanbulla kıyaslıyor. Hemde en eski mahalleleriyle
Al buda istanbul ne olacak şimdi

bahcesehir-mh.jpg

samlar-mh.jpg

alttaki ne güzel....... kişisel, şahsa ait, tek katlı bahçeli mülkler........ üstündekinde de alt komşusu üst komşusunu bıçaklamaya gidiyo gürültü yapıyo diye.........

bu arada belirtmemiş ama gurbetçi kitai kendi rezidans dairesinden çekmiş arkadaşlar o fotoyu...........

gurbetçi ve arap alıcıları bekleyen boludaki şatolar....... işte şehircilik tecrubesi.......

87390D79-C451-4A74-8A88-0A8C92F47A10.jpeg

@Kitai yağmur ile bu hale gelen şehirler var, görüntünün güzelliğine aldanmamak gerekiyor.

Mersin

mersin_de_sel_taskin_ve_su_baskini_calistayi_h40124_118d8.jpg

pHEJ9Gm1Jj7IDMoCptWh6LtW9TdJ6BvvJGjRR52Dqj-tHlPZ2WwLnsbUBpW7gFkkLG4SRp626kTJGdNmDgTbeuCRZrs1nTGJISW2BTPFnFnPuSYGsz4oZWIOdlsYQU-PZJJbE0U

Geri