kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Bence kesinlikle hayır elini de bu kadar etkili silahları varken niçin yanlışlıkla birkaç yeri bombalayıp birkaç bin kişinin ölümüne sebep olmuyor ki Nasıl olsa Pardon deyip geçmek modernlik gelişmişik değil mi bu dünyada.. Yeride var zaten Bak ne kadar özgürlük insan hakları diyen insan varsa ses çıkarmıyor nasıl olsa değil mi? Yok arkadaş yok. Türkiye kefen biçenin ölümü korkunç olur, Benim anam ağlayacağına senin ananın ağlasın... diyerek vurmak lazım bu batının köpekliğini yapan herkesi oradaki askerlerini ayırmıyorum bakın. Kaza ile birkaç bomba onların üstlerine düşerse Pardon Affedersiniz der geçeriz. Modern olmak canım Hani nerede sizin gelişmişliğiniz Hani insanlığınız değil mi? Hala tutmuşlar bizim Hedef şaşmayan lazer güdümlü roketlerimizin füzelerimizin insan öldürdüğüne dair palavra olarak sıkıyorlar. Ya arkadaş Yahu nasıl insanın nasılsınız siz modern olun biraz teknik hata pardon! Ben inanıyorum ki eğer Türk askeri modern Batı uygarlığı gibi davranırsa eminim dünya çok yararlanacak yararlı olacak etrafımızda ne kadar ülke varsa hepsini alırız.
Tek farkımız olur onlar Hristiyan dayanışması yaparlar, Biz ise insan olarak Elimizi tavşan kulak yapıp kaldırır Yaşasın Zafer, Yaşasın özgürlük, yaşasın insan hakları deyip hepsini öldürürüz Bu kadar basit. Ilerici arkadaşlarımızdan bunu düşünen var mı?
Bu arada bilerek Hristiyan dayanışması dedim Çünkü bunların meclislerinde el basarak yemin ettikleri İncil ( 1800-1900 yılları arası bastırılmış yüzlercesinden hangisiyle...) çok ilginç olmalı. Ve bu köpekler, sanırım bunu yanlış anlıyorlar. Hani Ermeni soykırım iddialarını çürütecek elimizdeki mevcut belgeler resmi kayıt altında olduğu için bir türlü karşımıza çıkamayan Ermeni soykırım iddiacıları acaba Buna da mı el attılar. Ya Ermenistan tarafına bir Pardon diyesim geldi ama neyse artık başka sefere.
Tek farkımız olur onlar Hristiyan dayanışması yaparlar, Biz ise insan olarak Elimizi tavşan kulak yapıp kaldırır Yaşasın Zafer, Yaşasın özgürlük, yaşasın insan hakları deyip hepsini öldürürüz Bu kadar basit. Ilerici arkadaşlarımızdan bunu düşünen var mı?
Bu arada bilerek Hristiyan dayanışması dedim Çünkü bunların meclislerinde el basarak yemin ettikleri İncil ( 1800-1900 yılları arası bastırılmış yüzlercesinden hangisiyle...) çok ilginç olmalı. Ve bu köpekler, sanırım bunu yanlış anlıyorlar. Hani Ermeni soykırım iddialarını çürütecek elimizdeki mevcut belgeler resmi kayıt altında olduğu için bir türlü karşımıza çıkamayan Ermeni soykırım iddiacıları acaba Buna da mı el attılar. Ya Ermenistan tarafına bir Pardon diyesim geldi ama neyse artık başka sefere.