Türk Askeri stratejisi modern mi?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bence kesinlikle hayır elini de bu kadar etkili silahları varken niçin yanlışlıkla birkaç yeri bombalayıp birkaç bin kişinin ölümüne sebep olmuyor ki Nasıl olsa Pardon deyip geçmek modernlik gelişmişik değil mi bu dünyada.. Yeride var zaten Bak ne kadar özgürlük insan hakları diyen insan varsa ses çıkarmıyor nasıl olsa değil mi? Yok arkadaş yok. Türkiye kefen biçenin ölümü korkunç olur, Benim anam ağlayacağına senin ananın ağlasın... diyerek vurmak lazım bu batının köpekliğini yapan herkesi oradaki askerlerini ayırmıyorum bakın. Kaza ile birkaç bomba onların üstlerine düşerse Pardon Affedersiniz der geçeriz. Modern olmak canım Hani nerede sizin gelişmişliğiniz Hani insanlığınız değil mi? Hala tutmuşlar bizim Hedef şaşmayan lazer güdümlü roketlerimizin füzelerimizin insan öldürdüğüne dair palavra olarak sıkıyorlar. Ya arkadaş Yahu nasıl insanın nasılsınız siz modern olun biraz teknik hata pardon! Ben inanıyorum ki eğer Türk askeri modern Batı uygarlığı gibi davranırsa eminim dünya çok yararlanacak yararlı olacak etrafımızda ne kadar ülke varsa hepsini alırız.
Tek farkımız olur onlar Hristiyan dayanışması yaparlar, Biz ise insan olarak Elimizi tavşan kulak yapıp kaldırır Yaşasın Zafer, Yaşasın özgürlük, yaşasın insan hakları deyip hepsini öldürürüz Bu kadar basit. Ilerici arkadaşlarımızdan bunu düşünen var mı?
Bu arada bilerek Hristiyan dayanışması dedim Çünkü bunların meclislerinde el basarak yemin ettikleri İncil ( 1800-1900 yılları arası bastırılmış yüzlercesinden hangisiyle...) çok ilginç olmalı. Ve bu köpekler, sanırım bunu yanlış anlıyorlar. Hani Ermeni soykırım iddialarını çürütecek elimizdeki mevcut belgeler resmi kayıt altında olduğu için bir türlü karşımıza çıkamayan Ermeni soykırım iddiacıları acaba Buna da mı el attılar. Ya Ermenistan tarafına bir Pardon diyesim geldi ama neyse artık başka sefere.

Kamil abim..bir türlü sadete gelemeyisini takdir ediyorum..ama yoruyon beni..amlamak istiyorum cünki.

Kamil abim..bir türlü sadete gelemeyisini takdir ediyorum..ama yoruyon beni..amlamak istiyorum cünki.

Hani yazları balkona sinekleri çeken bir ışık takarlar ya. Sen üstüne alınma da bazen sivri dilli arkadaşlarımızı bekliyoruz sohbete bakalım neler dökülecek

Bazı yerler de soru cevap yapmışsın.. bazen soru sormuşsun ama cevapsız bırakmışsın... bazen de ortada soru yokken cevap vermişsin..... aralıklı şu şekilde yükselme yaşamışsın..
"Benim anam ağlayacağına senin anan ağlasın" skj sinirlerne hakim ol kamil abi......

Bazı yerler de soru cevap yapmışsın.. bazen soru sormuşsun ama cevapsız bırakmışsın... bazen de ortada soru yokken cevap vermişsin..... aralıklı şu şekilde yükselme yaşamışsın..
"Benim anam ağlayacağına senin anan ağlasın" skj sinirlerne hakim ol kamil abi......

okumuşsun

Timur'dan bu güne Türk askeri stratjisi sürekli değişir, gelişir, zamana uyar.
Öyle olmasaydı zaten Türkiye adında bir ülke olmazdı.

O Türkiye muhtaç, geri kalmış, beceriksiz diyen bazı gerizekalılar olacağı gibi sözde milli hassasiyet sahibi dangalakların hezeyanlarına bir göndermeydi, çünkü böyle kumda oynayıp ahkam kesenler çok. Noktalama kullanmadığım için algılamak biraz zor oluyor, haklısın. Sesli klavye değil de klavye ile yazma uğraşırsam bayağı zor oluyor benim için ama gayret edeceğim Sağ ol.

Bu arada Hani ülkemizde laiklik diye kendini yırtanlar var ya Pekala dinine devlet iftarı Pekala dinine devlet işleri ayrıldı ayrılmak zorunda pekala Bu sözüm ona süper güçlerin hala dinsel objeler üzerine yemin etmesini ne olarak algılıyorlar merak ediyorum kesin modernliktir ama neyse sormuş olayım

Ben hala birilerinin aptalca düşünce yapısı ile Devleti eleştirmesine acayip kıl oluyorum.

Ben hala birilerinin aptalca düşünce yapısı ile Devleti eleştirmesine acayip kıl oluyorum.

Cumhurbaşkanının yaptığı görüşmeler ve yapılacak olan güzel işler olduğunda ne cevap verecekler onu da çok merak ediyorum.. Bak şimdi hemen biriyle zıplayacak Nesi güzel sattı savdı diyecekler hahaha.. Ama emin ol; çoğunun derdi -Biz satsaydık ne komisyon alırdık Tüh be... diye yaşadıkları hezeyan'ın sonucudur.

Timur'dan bu güne Türk askeri stratjisi sürekli değişir, gelişir, zamana uyar.
Öyle olmasaydı zaten Türkiye adında bir ülke olmazdı.
Bizim askeri anlayışımız ile savaş anlayışımız insani değerler taşıyor. Bahsettiğim konu acaba biz bunu öncelemek ile hata mı yapıyoruz Bak Diğerleri takır takır insanları milyonları öldürüyor süper güç oldu acaba Biz de mi öldürmeliyiz?

Bizim askeri anlayışımız ile savaş anlayışımız insani değerler taşıyor. Bahsettiğim konu acaba biz bunu öncelemek ile hata mı yapıyoruz Bak Diğerleri takır takır insanları milyonları öldürüyor süper güç oldu acaba Biz de mi öldürmeliyiz?
Biz yaşatırız.

Geri