Turgay Güler ile Haluk Levent bir araya geldi: AFAD da bizim Ahbap da

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Yanlış anlaşılmalara sebep olan sözler sonrası Gazeteci Turgay Güler'le Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent bir araya geldi. İkili sosyal medyadan birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından hükümet vatandaşının her türlü imkanları ve ihtiyaçları için seferber oldu.

SOSYAL MEDYADA AYRIŞTIRICI DİL KULLANILMIŞTI​

AFAD en az 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgelere devletin bütün imkanlarını seferber etmiş ancak sosyal medyada AFAD-AHBAP ayrımı söylemiyle bazı ifadeler yer almıştı.

"AHBAPLARIN ÇALIŞMASI ENGELLENİYORMUŞ" ALGISINA LEVENT'TEN TEPKİ​

Depremden etkilenenlere yönelik yardım kampanyaları düzenleyen Ahbap hakkında ortaya atılan iddiaya Haluk Levent şu sözlerle karşı çıkmıştı;

Ahbapların çalışması engelleniyormuş. Valisinden komutanına Ahbaplara hep destek verildi şu 4 günde. Özge Özpirinççi bugün Ahbaptayken Cumhurbaşkanlığı iletişimden aradılar. Bir sıkıntınız olursa arayın” dediler. Yani kimse çalışmalarımıza engel değil. İnanmayın öyle haberlere.

Turgay Güler yanlış anlaşılmalara sebep olan sözleri sonrası Haluk Levent'in daveti üzerine bir araya geldi.

TURGAY GÜLER: SONUÇ; HER ŞEY MİLLETİMİZ İÇİN​

Görüşmeye ilişkin sosyal medyada paylaşımda bulunan gazeteci Turgay Güler "O gece söylediğimi bir kez daha tekrarlayayım. 'Enkazdan bir çakıl taşı kaldırandan Allah razı olsun' Sevgili Haluk Levent'in nazik davetine icabet ettim. Konuştuk. Çalışmalarını anlattı. Canla başla çalışan gönüllüleri gördüm. Sonuç; her şey devletimiz, milletimiz için. AHBAP" ifadelerini kullandı.

"AFAD DA BİZİM AHBAP DA"​

Güler'in paylaşımını alıntılayan Levent "Birbirimizi anlamak güzeldir. AFAD da bizim Ahbap da." paylaşımını yaptı

yanlış anlaşılma falan yoktu aslında. turgay bey alenen, içindekini kusmuştu. pr, şov peşinde olduklarını söylemişti. hatta birkaç hakaret içeren cümleler de kurmuştu… ama geri adım atması güzel bir şey. gitmiş, yerinde görmüş, bilgi alışverişi yapmış. umarım, gerçekten pişman olmuştur yaptığı olumsuz yorumlara.

önce yoklayıp sonra milletin tepkisiyle karşılaşınca geri adım atarsın tabii. önce özür dile bu güzel insanlardan.

Adam olmuş yani aferin.
Heriflerin işi gücü yok sanki bir de bunlara kendilerini inandırmaya çalışıp orada ağırlayıp sunum falan yapmaya çalışıyorlar

Ortada bir yanlış anlaşılma değil geri adım görüyorum.

İnsanlari, kurumları ayrıştırmaya çalışan ve bunu bilinçli yapan karaktersizlere duyrulur.

Ortada bir yanlış anlaşılma yok ki neyi duyurmaya çalışıyorsun? Nefretini saçan bi insanın tepki görüp geri adım atışını mı? Buna yönelik bi eleştirin olmayacak mı?
Pardon tekrar dikkatlice okudum, olmuş elestirin.
Turgay beyi eleştirenlere dolaylı yoldan ayrıştırıcı,karaktersiz demek istemişsin zaten.
Yillardir aynı ortamda olduğumuzdan olsa gerek iletişsel bağışıklık kazanmıştım sana, yine de bazen üzülüyorum senin için.

o kadar sey yazmis icinde ozur yok

Tükürdüğünü Yalamak bu olsa gerek

AHBAPLARIN ÇALIŞMASI ENGELLENİYORMUŞ" ALGISINA LEVENT'TEN TEPKİ​

"Depremden etkilenenlere yönelik yardım kampanyaları düzenleyen Ahbap hakkında ortaya atılan iddiaya Haluk Levent şu sözlerle karşı çıkmıştı;

Ahbapların çalışması engelleniyormuş. Valisinden komutanına Ahbaplara hep destek verildi şu 4 günde. Özge Özpirinççi bugün Ahbaptayken Cumhurbaşkanlığı iletişimden aradılar. Bir sıkıntınız olursa arayın” dediler. Yani kimse çalışmalarımıza engel değil. İnanmayın öyle haberlere. "

Turgay dediğinizi tanımam etmem. Adını da yüzünü de ilk defa görüyor ve duyuyorum. Bakın Haluk ne demiş. İnanmayın demiş. Benim karaktersiz dediklerim işte o adi köpeklerdir. Yalanlara inanan ve onları doğruymuşçasına yayanlardır. İkilik ve fitne çıkaranlardır.
Sana demedim yani panik yapma

Ortada bir yanlış anlaşılma değil geri adım görüyorum.

Ortada bir yanlış anlaşılma yok ki neyi duyurmaya çalışıyorsun? Nefretini saçan bi insanın tepki görüp geri adım atışını mı? Buna yönelik bi eleştirin olmayacak mı?
Pardon tekrar dikkatlice okudum, olmuş elestirin.
Turgay beyi eleştirenlere dolaylı yoldan ayrıştırıcı,karaktersiz demek istemişsin zaten.
Yillardir aynı ortamda olduğumuzdan olsa gerek iletişsel bağışıklık kazanmıştım sana, yine de bazen üzülüyorum senin için.
Beni bırak ta kendin için hiç üzülmüyormusun? İnsan, fikir, karakter okumaktan yoksunluğun zoruna gitmiyor mu...
Söylediklerimin acı oluşu , gerçek olduğunu değiştirmedi hiçbir zaman. Yorumumda ikilik çıkaranlara karaktersiz değişimi , nasıl negatif algıladın. Tebrikler...
Geri adım atmış mış. Ne attıysa attı bana ne. Ben birlikteliklerini yayıyorum siz ayrılıklarını. Farkımız bu

Beni bırak ta kendin için hiç üzülmüyormusun? İnsan, fikir, karakter okumaktan yoksunluğun zoruna gitmiyor mu...
Söylediklerimin acı oluşu , gerçek olduğunu değiştirmedi hiçbir zaman. Yorumumda ikilik çıkaranlara karaktersiz değişimi , nasıl negatif algıladın. Tebrikler...
Geri adım atmış mış. Ne attıysa attı bana ne. Ben birlikteliklerini yayıyorum siz ayrılıklarını. Farkımız bu

Haluk Levent'i hedef göstererek o bahsettiğin ayrımcılığı yapan Turgay'in bizzat kendisi. Şimdi kalkmış Haluk ile fotoğraf çektiriyor. Bu samimiyetsizliği eleştirmek yerine müthiş bir performans ile Turgay a toz kondurmayıp hala daha milleti karalama derdindesin. Ne yapsam
da ne fırsatını bulsam da ideolojimi desteklediğim alanları aklasam, pofpoflasam kafasindasin. Özellikle dikkat ediyorum şu sıra.
Gerek bu tarz konular gerek suriyeliler vb. sergilediğin empati davranışı üzerine psikoloji tezi yazılır. Ne kadar fişleyici bi insan olduğunu bilmesem gözlerim yaşaracak. Ondan banane bundan banane deyip aptal yerine koyma yani insanları. En azından beni. Paril paril parlıyor niyetin. Kendim için uzulmuyorum; geçmiş mesajlarimca ne kadar ortadan konuştuğum ve faydaya odaklandigim ortadadır. Söyle bir konuda da "Turgay büyük hata yapmis, geri bassa da tutumu güzel(samimiyetine inanmasam da) " diyemiycek kadar da şuurumu yitirmedim.

Geri