Türban denince itici gelmesi durumu.

Konu sahibi son olarak 884 gün önce görüldü
"Başörtüsünden değil türbandan rahatsız oluyorlar" asdadajkl ahahaha
'Aydın'lığıma dokunma psikolojisi.
Yahu hepsi farkında ama salt kuru bir nefret kendilerini yobaz gösteriyor diye saçma sapan açıklamalara kulp arayışlarına giriyorlar,salak yerine koyuyorlar insanları.
'Türbanıma dokunma,o benim sembolüm' diye saygı bekliyordu zaten insanlar :D
Bayağı bayağı bunları ciddiye alıp beyinimsi fırtınası yapanlar vardı.

biz böyle meseleleri hiç takmıyoruz kafamıza yea. örtmeyenin derdi olmuş :D
öyle diyince veya şöyle diyince ne oluyor merak ediyorum doğrusu.

Bilmem.
Ben biraz tarihte gezdirmek istedim.

Maria Puder'in alıntıladığı karşılaştırma Ahmet Hakan'ın köşe yazısından :gamer:
itici gelir mi bilmem ama çok doğru değil kavram olarak ve ayrıca siyasi bir söylemin eseri "türban"
bundandır soğuk gelmesi. Hiçbir örtülü kadın, kendisi için "türbanlıyım" demez.
kavramları iticileştirerek örtülü insanlarla ilgili olarak niyet okuyuculuğuna girişmek yanlış. "işte bakın bununki türban çünkü bakın biraz şık" "bakın bununki başörtüsü çünkü biz anadan atadan böyle gördük stili" jsakj
artık ayrıştırıcı söylemler azalıyor gibi. belki öyle görünüyor. belki ben çok iyi niyetliyimdir. umarım bu kavramların ateşli ateşli tartışıldığı günler geri kalmıştır, insanların giyinme tercihleriyle ilgili konuşmak ayıp ve "bırakın insanlar istediği gibi giyinsinler" cümlesini hala ve bu çağda kuruyor oluşumuz bile absürt.
ve açık ya da kapalı kadınları giyim biçimleriyle ilgili tartışma konusu haline getirmek ayrıca cinsiyetçi. bıktık.

Şahsen sarhoş olmuş, sızmış ve altına işemiş insanları itici bulurum. Onlar da bizi itici buluyorlar. Onların hayat tarzları bu, sidik içinde yaşamak. Bizde takacak kulp bulamadıkları için kıyafete takıyorlar.

Geri