Turabi’den ingilizce şarkı.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
İt van iiit vaan

Günümüzde vasat olan her şey çok iş yapar. Tebrikler.

daha kötüsünü dinlediğimi hatırlamıyorum...

Yani şaşırmıyorum ben bu adama …zamanında striptız bile yapmış adam para için babasını bile satar

Birisi Türkçesi paylaşmış şarkının. Kötü iltifat kalır. İğrenç bir şey.

uzun hava seksting gibi.

Ben önce dili sürçmüş sandım..meğer amip erotik şarkı yapmış.!İngilizce anlamamanın kötü yanı..

turabi var ya, sen tam okulda birlikte okudugum erkekleri andiriyorsun. onlar da boyleydi, ama tabi ergendiler o donemler :d

Ortaokuldayız, herkes ergen, erkeklerin ergenliğini hepimiz biliyoruz, hiçbir şeyi kontrol edemiyorlar kfjt neyse akılları fikirleri hep belden aşağı:d bir gün Türkçe öğretmenimiz birkaç oğlanı gülüşürken yakaladı, birinin elinde bir kağıt vardı, aldı onu. Okurken biraz sırıttı ama buruşturup çöpe attı sonrasında. Neyse larien durur mu meraklı melahat… gittim çöpten aldım, sınıf çöplerini bilirsiniz kfjf neyse açtım ki bir karikatür kaleme alınmış başlık da şey “şehvet kurbanı şevket” kfjf çok gülmüştüm halen de gülerim ulen sebo… sebo bunu yaptığında 13 yaşında, hormonları neokorteksine yapışmış bir ergendi… turabi ah turabi, bari aksanı çalışsaydın, ayrıca seksten bahsederken bu ne arabesklik, sekse caz yakışırdı…

Sanat için herşeyi yaparım diyen kişi örneği.
Kafes dövüşçüsünün dönüştüğü haller.

Yeryüzünde bişeyler eksik ama ne diyordum.
Turabinin şarkı çıkarmasıymış.
Bi ihtiyaç daha karşılanmış oldu.

Nicki Minaj
Beat it up, nigga, catch a charge
Extra large, and extra hard
Put this pussy right in yo' face
Swipe your nose like a credit card
Hop on top, I want a ride
I do a kegel while it's inside
Spit in my mouth, look at my eyes
This pussy is wet, come take a dive
Diyince waaaooow Turabi daha hafifini söyleyince ıyyy.

Riyakarsınız.

Geri