Turabi Hakkında Yakalama Kararı

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
@Siyah

Bir kızın kalbiyle oynama, tek kalbi var
Gözleriyle oyna, iki gözü var
Kedi yavrusu olma, sahiplen bir tane
Eğer sahiplenmezsen, alamazsın bir tane
Her kedi yavrusunun bir yuvaya ihtiyacı var, ver bir tane

Gözü yerine memeleri yazmis değiştirmisler daha bir sürü böyle şeyler yazmista iste )

@Siyah

Bir kızın kalbiyle oynama, tek kalbi var
Gözleriyle oyna, iki gözü var
Kedi yavrusu olma, sahiplen bir tane
Eğer sahiplenmezsen, alamazsın bir tane
Her kedi yavrusunun bir yuvaya ihtiyacı var, ver bir tane

Gözü yerine memeleri yazmis değiştirmisler daha bir sürü böyle şeyler yazmista iste )
Benim dinlediğimde sadece çeviri değil. Bayağı bayağı ingilizce sözler de aynıydı.

Böyle bir savunma etkili olur mu sence @HosgeldinHarunAbi yoksa bak benimki yanlış ama ohoo ne yanlışlar var bana gelene kadar diye savunma yapmak salakça mi olur.
Hocam araya bir iki hukuki terim atarsan “Yargıda birlik” “Eşitlik ilkesi” “Ayrımcılık yasağı” falan sırıtmaz.

Haklı bir gerekçe erkegin uzuvlarindan da böyle aptalca bahsedilse onunda soruşturulmasini isterdim.

Adamın los angelesta evi yandı ya... Napsın zararımı böyle yaparak karşılarım belki demiştir...

don't shoot me, ama ben bu sarkiyi her gun dinler oldum :d is yerinde bile mirildaniyorum sarkiyi. elimde degil :d hem onu bunu gecin de, aslinda iyi ogutler de veriyor, dinleyin ve ogrenin :d hahah bir de youtube yorumlari var, onlar da ayri komik. ''wine me dine me sixty-nine m'' kismini soylerken, ellerini birlestirdigi sahneye hic mi gulmediniz mesela? :d

Şarkısını hiç dinlemedim, sözlerini de bilmiyorum. Ama ülkede “hav hav, kadının bedeninin obje olarak kullanıldığı, uyuşturucu madde özendirme, sevişme sahneleri ile dolu klip ve sözlerin bol olması gibi” öyle bir furya var ki son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı. Şaşırtıcı ama bu tarz insanlar prim yapıyor.

Yakalama kararına gelince de insanlar direkt tutuklanacak ve vatan haini gibi ilan edildi sanıyor. Usul olarak kişinin adresi soruşturmanın bulunduğu yerde değilse talimat yazılır ve bulunduğu yerden ifadesi alınır. Eğer şahıs gelmeyeceğini beyan eder veya ifadeye gitmemekte ısrar ederse ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri düzenlenir ve yakalandığı yerden ifadesi alınarak serbest bırakılır. Hadi ceza alacağını varsaysak bile alacağı ceza muhtemelen adli sicil kaydı yoksa hagb’dir. Dışarıda belki turabi gibi yargılanan kaçan toplarca insan var. Ünlü olunca tepki de haliyle farklı oluyor.

Geri