tupperware

Konu sahibi son olarak 2754 gün önce görüldü
hemşireler arasında bir kanser hücresi gibi yayılan bu moda akımı bizim mutfağı da ele geçirmiş durumda. o değil bi parçayı en az 15 liraya aldığımız bu tupperlar, gimsadan 5 tanesini 20 tlye aldığımız saklama kaplarıyla aynı işlevi görüyo. ama ana gibi yar olmaz diyip yüzüne vuramıyoz kadının napak :(

Daha iyisi için Bernardo'ya başvurun.

gimsadan 5 tanesini 20 tlye aldığımız saklama kaplarıyla aynı işlevi görüyor denemez.kesinlikle daha uzun saklar ve koku yapmaz.lakin uzay teknolojisi falan değildir.sonuçta plastik efendim bu.parasını hak edip etmemesi senin zenginliğinle alakalıdır.

En son sürahisini duydum bittim ben .d

Su matarasi seklinde olanini kullaniyorum ama aldigimda markasini bilmiyordum rastgele aldim megerse ünlü bir markaymis bildigin plastik

Kadinlarin korkulu tutkusu. O degilde aliyorlar eve stok gibi depoluyorlar. Birde evde su tanitima geliyorlar, tum mahelle sizde toplanir pastaydi borekti corekti caydi, kulli zarar. Ne var anlamiyorum bu seyde git magzadan al iki kat daha ucuz.
(anneme burdan selam ederim, 50 kisilik orduya servis cektiriyor bize sirf bu sey icin)

Bildigin saklama kabi. Avrupali Turk kadinlari arasinda hastalik seviyesine gelmis israftan baska bir sey degil. Kizinin ceyizine 1000 euroluk saklama kabi alan birini taniyorum. :T:

Su matarasını kullanıyordum bağımlılık yaptı aldım kaldırdım kenara .d

Mucizeler yüklememek gerek.. ama uzun süre saklama konusunda iyi.. o paraya değer mi tartışmaya açık ama bu da kişinin parasıyla ilgili

Kaliteli plastikten ve koku yapmayan ürünleri var iyi işte
Bi üründen her yerde olunca kalitesi düşüyormuş gibi bir izlenim var
Ha bide
örneğin bi paket sigaraya on onbeş lira veriliyorsa bunun için neden verilmesin

Konuyla ilgili bir yorumum yok. Hepiniz Cahilsinizin nickini görünce girdim. Sensiz buralar çok soğuk be reyiz, üşüyoruz ):

Virüs gibi bir şey, ben lisedeyken okulda her 3 kızdan 5i bu markanın matarasını kullanıyordu, evde katalog gördüm, "Anne sen napıyon?" dedim. Ya allasen plastik şişeye 45-50 lira yatırmak için ne yaşamış olabilir insan? Aynı sağlıksızlık derecesi, bari cam suda iç, cam saklama kabı kullan bir halta yarasın.

Geri