Tüp mideyle zayıflayan var mı?

Konu sahibi son olarak 2381 gün önce görüldü
Tüp mide ameliyatı olmayı düşünüyorum ancak pek çok spekülasyon var, hala emin olamıyorum.

Isyerimdeki kadin bunu yaptirmisti yillar once ve gercekten cok pisman. Zayiflamak icin dogal yollar ve bunun icin azicik calismak varken, bu yola girilmemeli diye dusunuyorum.

4 ayda 70 kilo verdim. fakat şimdiki aklım olsa ameliyatsız zayıflardım.

Bir tanıdığımız var bu yöntemle kilo veren ama yine de istediği kiloya ulaşamadı. Oldukça kilolu idi, belli ki başka çaresi kalmadı ameliyat oldu.Ama aylarca bir şey yiyemedi.Bu ameliyatı normal yoldan kilo veremeyenler için öneriyor doktorlar zaten. Zor bir süreç , sabırlı olunursa kilo veriliyor ama uzun zaman lazım.

Bu sabah bindiğim taksinin şöförü ile kısa bir sohbet ettik bu konu ile ilgili. 170 kiloydum ameliyat oldum hayatım değişti dedi. Kendimi sevmeye başladım demesi bence en can alıcı cümle idi. Kadın ile erkeğin bu ameliyattan farklı etkilendiklerini duymuştum. Mühim olan ameliyat sonrasındaki çabalar sanırım.

şuan karşımda oturan mesai arkadaşım oldu bir yılda 60 kilo verdi ama memnun değil keşke spor ya da diyetle zayıflasaydım diyo... hiç bi şi yiyemiyo... hele gazlı içecekler falan ömür boyu yasak

Geri