Tuncay Kimdir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım Tuncay 1989 yılında Ekim ayının 12. gününde İstanbul/Şişli'de dünyaya geldim. O günden beri İstanbulda yaşamaktayım tam bir İstanbul aşığıyım. :) Terazi burcuyum bütün özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum. Aileme çok düşkünümdür 3 Kardeşiz 2 ablam var. Eğitim durumuma gelince Eskişehir Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. Bir yandan da Fotoğrafçılık okuyorum. Fanatik Galatasaray'lıyımdır. 1 Hafta önce Galatasaray Spor Klübünde Stajyer Antrenör olarak çalışmaya başladım. Yükseklik fobim var bunu yenmek için korksamda paraşüte başlıyorum 2 ay sonra. Karakter olarak genelde çok sakinimdir. Yılışık insanları sevmem. Maçlar dışında pek televizyon izlemem. Film izlemeyi ve müzik dinlemeyi çok severim. Yüzme ve Fitness Antrenörlüğü yaptım bir dönem. Sanal hayatıma gelince 2003 yılında bir İRC Sunucusu ile başladı 2008 yılına kadar sadece o sitede takıldım uzun bir aradan sonrada Temmuz ayında Forumbahane ile tanıştım herkese olduğu gibi banada bağımlılık yaptı ve buradayım. (: Şimdilik bu kadar yeter sanırım ilk konu benden olsun zamanla güncelleyeceğim (:

Eline sağlık güzel anlatmışsın kendini :)

İş ve özel hayatınızda başarılar, tuttuğun takımı sevmedim.

bazi seyleri bilmiyordum ogrenmis oldum sayende canim :)

eline saglik .

eline sağlık.güzel tanıtmışsn kendini tuncay

Ben teşekkür ederim okuduğunuz için

Tanıştığımıza memnun oldum felan filan :D
Güzel tanıtmışsın kendini inşallah fobinide yenersin bol şanslar:p

ben o kadar rahat atlayamayacagım için :D:D gelir fotoğraf çekersin :D
Tamam sen nezaman bu çılgınlığı yapacak olursan bana bi alo demen yeterli seni foruma reklam etmek için koşa koşa gelcem fotoğraflarını çekip yayınlicağm:D:D

Mayıs sonu eskişehir inönü'de al adreste veriyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri