Tumblr Hesap Aç Kaydol

Konu sahibi son olarak 4542 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tumblr Hesap Aç Kaydol

Tumblr Hesap Açma

tumblrja.jpg

Tumblr henüz yeni bir microblog paylaşım sitesi Arayüzünün basitliği bir yana kullanıcı sayısı da günden güne artıyor Twitter'ı geçer mi bilinmez ama Tumblr kendi özellikleriyle de insanları kendine çekiyor Kolayfonksiyonel ve hızlı kullanımı onu diğerlerinden ayırıyor Diğer sosyal paylaşım siteleriyle olan bağlantılar sayesinde daha fonksiyonelkurulum ve kullanımı daha kolaytasarım sadeliği ve altyapısı ile de daha hızlı

Tumblr'da hesap açmak için öncelikle Tumblr ana sayfasına gitmeniz gerekiyor

https://www.tumblr.com/

Bu adrese girdikten sonra kaydol bölümünden e-mail adresinizi kullanıcı adınızı ve poralanızı yazıyorsunuz

E-mail adresinize gelen aktivasyon kodunu girdikten sonra tumblr hesabınız aktive edilmiş oluyor

Bundan sonraki kullanım twitterla benzer

Giriş yaptığımızda açılan sayfa blogun ”Dashboard” u yani anasayfasıdır Buradan blogunuza yazı,resim,link,video,chat ve müzik ekleyebilirsiniz

ben üye oldumda ne paylaşsam hırsızsın diye mesaj geldi altına gif bile paylaşamıyorsun millet o benimdi obenimdi diyor tumbrl daha çok özgün kendi paylaşımlarını seven bir blog :) yani ps de çalışsan denemede yazsan sana ait olmak zorunda yoksa çok fazla kişiyle münakaşa oluyor. açtıgım gibi 1 ay içinde kapadım...

Valla hiç bilgim yok :) Ben sadece yararlı olabilir diye paylaştım (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri