Tüm olaylarda Adana'nın olması..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hırsızlık,cinayet ve adam yaralamada ilk başta gelen ildir hala neden birinci sırada yer aldığına dair kimsenin bilgisi yoktur..Kimisi sıcaklara bağlarken kimisi eğitime getiriyor hala sır perdesi aralanamadı..2.sırada ise Samsun geliyor..

kafaları güzel yaşıyor adamlar ya Samsunu tek geçerim ama

Adana ve Samsun ilkadim ilcesi. Havasindan midir suyundan midir bilinmez olaylar hep burda oluyor.

Diğer illerde hiç olay yok zaten. Her şey güllük gülistanlık. Bu genellemelerin hastasıyım zaten.

Fever bunu görmesin kemerle kovalar hepinizi xd

Özellikle Adliye olayları deyince Adana'yı tek geçerim :D

Eğitim sistemine bağlayan zihniyetin aldıkları eğitime hayran kaldım.(daha uygun sözcükler kullanmak isterdim) Hakkari Şırnak gibi illerde bu nedene bağlansa anlardım. Hep yetersiz olduğundan dem vururlar. İstatiki bilgileri görmek isterim.

En çok nüfusa sahip olan İstanbul'da bile bu kadar olay olmuyor 3.cü sayfa haberlerine göz atınca illa bir Adana çıkar karşınıza ve bu artık o kadar fazlalaştı ki dikkat çekti konusunu açtık hemen alınganlık yapmayın Adana'lılar..

En çok nüfusa sahip olan İstanbul'da bile bu kadar olay olmuyor 3.cü sayfa haberlerine göz atınca illa bir Adana çıkar karşınıza ve bu artık o kadar fazlalaştı ki dikkat çekti konusunu açtık hemen alınganlık yapmayın Adana'lılar..

Sen bi Adana ya gelsene?

#9 bu mesajın silinecek alıntı yasak sözlükte sana cevap verdiğim için bu mesajımda tabi.. Adana'ya yıllar oldu gelmedim madem davet ediyorsun neden olmasın..

Olayları illere göre değerlendirmek yanlıştır.

Bugün 3 haber okudum hepside Adana'da gerçekleşmiş vala benim suçum değil şehir psikopat.. :D

Her il icin söylenen iyi yada kötü yakistirmalar vardir.
Panik yok.

Istisnalar müstesna olsada, geneli dogru tespittir...

Ben söyleyince kızıyorlar Türkiye nin teksası işte. Her olay ve mevzular Adana dan çıkıyor :)

Her şehrin belli mahallelerinde olaylar fazla yaşanabiliyor. Örneğin Antalya için de "Zeytinköy" olayların bitmediği yerdir. Adana için de bazı semtler olabilir ancak merkezde hayat oldukça normal ilerliyor.

ben bunda algı yönetimi olduğunu düşünüyorum zira her ilde yaşanan şeyler benzerdir.
sürekli belli başlı illerin haberleri yapılıyor, saçma.

Geri