Tüm müziklerim bir anda gitti

Konu sahibi son olarak 1620 gün önce görüldü
merhaba arkadaşlar biraz önce media playerdan müzik dinliyordum, hepsini seçmiştim çok fazla müzik vardı ve random olarak dinliyordum. sonra bir hata çıktı okumadım bir tane daha çıktı onu da okumadım kapattım sonra müzik durdu, sonra tekrar açmak için müzik klasörüme girdim ve bütün müzikler silinmiş. müzikleri bilgisayarımda aradım fakat bulamadım. çözümünü bilen arkadaşlar ilgilenebilir mi, şimdiden teşekkürler.

şuanda bir program indirdim, sistem üzerinde kaybolan verileri bulmak için, eğer bu progrmala da bulamazsam tecavüze uğramış gibi hissedicem kendimi :D

Antivirüs programın zararlı yazılım bulmuştur karantina bölümüne bir bak bakalım orada olması lazım.

ya program orjinal olmadığı için henüz alamadım ama müziklerin silindiğini görebiliyorum :D 728 tane o.o
programı crackleyebilirsem müziklerimi geri alırım, umarım başarabilirim :D

sonucu buraya program adıyla bildirirseniz aynı sorunlar karşılaşan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz :cici:

Recovery My Files indir ben oyle kurtarmistim

full sürümüyle tekrar tarattım(2 saat sürdü :icon_yillarcaezildi ) ilk sefer 700 küsür tane kayıt müzik bulmuştum bu sefer 924 tane buldum. programın ismi RecoverMyFiles, müzikleri kurtardım ama isimleri yok o yüzden bilgisayara almayacağım. artık tekrar arşivimi oluşturacağım. moralim çok bozuldu :uzgun:

Geri