Tüm kıyafetlerin elim kadar olması

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
Bugun yeni bir sorunumla sizlerleyim.. iki uc parca yazlik bir sey alayim diye dusundum. Dusunmez olaydim. Arkadaslar kiyafet yok yani var da elim kadar. Hadi crop giyiyorduk tamam da artik crop da yok. Meme altinda bitiyor tum tshirtler. Hadi uzun diyelim bu sefer yakasi gobek deligine kadar acik. Yahu ben ankaradayim be insan evladi. Bugun diskapiya onunla gitseydim sabaha muge anlida araniyor olurdum. Tamam giyen giysin bir sey demiyorum simdi linc etmeyin beni ama bize gore de bir seyler yapin. Ya biz ne giyecegiz. Mini desen giyilmeyecek seviyede ustumuze bir sey bulalim desek vallahi bluzun onune bir dugme koymuslar sadece. Baska bir sey yok. Aaa sinir basti. Bir de asiri pahalilar yav bunda kumas yok nesi pahali. Resmen olmayan seye paha bicmisler. Olacak is degil. #ankaradagiyilebilecekseyleruretin#

Bugun yeni bir sorunumla sizlerleyim.. iki uc parca yazlik bir sey alayim diye dusundum. Dusunmez olaydim. Arkadaslar kiyafet yok yani var da elim kadar. Hadi crop giyiyorduk tamam da artik crop da yok. Meme altinda bitiyor tum tshirtler. Hadi uzun diyelim bu sefer yakasi gobek deligine kadar acik. Yahu ben ankaradayim be insan evladi. Bugun diskapiya onunla gitseydim sabaha muge anlida araniyor olurdum. Tamam giyen giysin bir sey demiyorum simdi linc etmeyin beni ama bize gore de bir seyler yapin. Ya biz ne giyecegiz. Mini desen giyilmeyecek seviyede ustumuze bir sey bulalim desek vallahi bluzun onune bir dugme koymuslar sadece. Baska bir sey yok. Aaa sinir basti. Bir de asiri pahalilar yav bunda kumas yok nesi pahali. Resmen olmayan seye paha bicmisler. Olacak is degil. #ankaradagiyilebilecekseyleruretin#

haklı bu arada. bu durumu geçen sene de yaşamıştım. sadece tatil yerlerini düşünüp kıyafetleri satışa çıkarmışlar. ben de diyarbakırdayım yani. kıyafet bulmakta gerçekten zorlanıyorum. ya tesettür ya da aşırı açık. bu durum beni de rahatsız ediyor.

bu tabir benim elime uymuyor, baktın ankara'da croptan ötesi yok online olarak alışveriş yap geç... tekstilci olarak düşünüyorum yüz ölçümü daha az yer kaplayan üründen daha çok kazanma fikri varken ne uğraşacağım normaliyle... bu saçmalık babet çorabı ile başladı, bitmesin. OOOOOOOOOOOOOOOĞHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

Eşimle alışverişe gittiğimde kolları uzun ama öyle bildiğimiz uzunlukta değil, Gulyabani’nin gömleğinin kolları gibi upuzun ama gövde kısmı 3 parmak kadar olan XS beden kıyafetler görüyorum. Kim giyiyor bunları Kaminolular mı?

online alışveriş please ;d

Patırtı.com var nsksm
Kotonda yok mu?

bu tabir benim elime uymuyor, baktın ankara'da croptan ötesi yok online olarak alışveriş yap geç... tekstilci olarak düşünüyorum yüz ölçümü daha az yer kaplayan üründen daha çok kazanma fikri varken ne uğraşacağım normaliyle... bu saçmalık babet çorabı ile başladı, bitmesin. OOOOOOOOOOOOOOOĞHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH
Online kıyafet alişveriş Zulum beyefendi.....

Özellikle kadınlar için beden, kumaş ve kalite sorunları oluyor

Erkekler düz kadınlar öyle değil

Online kıyafet alişveriş Zulum beyefendi.....

Özellikle kadınlar için beden, kumaş ve kalite sorunları oluyor

Erkekler düz kadınlar öyle değil

bir yerden sonra oturuyor kafanda hangi ürünün ölçüsü nedir diye, arada sürprizler olmuyor değil... erkekler de düz değil hanımefendi bizim içinde abuk sabuk bir sürü sınıflandırma var...

regular fit, regular, oversize hede hödö... erkeklerde de mevcut bunlar, bizim düzlüğümüz kadınlara kıyasla giyime kozmetiğe daha az ve öz para harcamak ile alakalı...
ben kot modası gömlek modası bilmem ne tarzı diye bakmıyorum. kaba tabirle yırtana kadar giyer sonra alırım.

Geri