Tüm gerçekleri açıklıyorum :s

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben...çıkmış sorular [emoji8] Ales kapağındaki tamlama..kpss maduru olmaktan sürpriz bi alımla kurtuldum..çoğu kişinin bu alımdan haberi olmamış [emoji48] .. atanınca herşeyin daha iyi olacağını düşündüm bunu çok istedim ama olmuo öyle...kirasını rahatça ödeyebileceğim bi evim olur mutlu olurum...gezerim mutlu olurum... bişey isterim fiyatına bakmadan alırım mutlu olurum dedim ama öyle olmuo olmadı. .ben o eski sefil yaşantımda çok daha mutluydum.. size çok benzerim..otobüste yaşlılar çocuklar olan anneler ayaktayken rahat oturamam...yerlere çöp atamam..burdaki gibi herşeyi çat çat kimsenin yüzüne söyleyemem .. yalnız kalmayayım diye varlığını sıkıcı bulduğum insanların yanına sokulmam.. tuvalete gitmek için benimle gelen var mı diye kızlara anons geçmem..ay daha fazla yazamiycam şu an hiç edebi metin düzesim yok

Seni populer yapmayacagizz
Memnun oldum

samimi isen yazdıklarında ben sevdim seni
memnun oldum : )

Erdogan selahattine oyle dememisti ama neyse

İlginç konuları, samimi yorumları ile dikkat çekici biri seviyorumm ben :tatlı:

Tüm tespitleri yerinde ve duruşu olan bayan. Herkesle de samimiyet kurmuyor.

dertler bitecek derken her zaman bir tık daha fazlalaşır hiç azalma göstermez :o kendini ince detaylar ile samimi tanıtmışın :D

ay çok tatlısın yaa:D
ayvansaray fan kulüp açcam:D

Kafayı uçurmadığın zamanlar içerisinde gayet tatlı ve nokta vuruşu yapan bir kızsın. Bazen birinin gazına gelip cozutuyon o zaman hoş olmuyo. Kendin ol ayvan, böyle daha güzelsin. :T:

muhtemelen gerçek yaşamında da böyle içten ve samimi olduğun HERKESE FARKLI GÖRÜNEBİLİRSİN AMA BENDE SENİ İÇTEN VE SAMİMİ BULUYORUM, ÇZGİNİ BOZMA BENCE KENDİ OLDUĞUN GİBİ DEVAM ETMELİSİN ;)

Ya birader evli mi dedik bir şey sorduk saksı mıyız biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri