Tüm Forumların Babası Forum Zamansız

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sene MÖ. 13743
Benim bildiğim ilk forumdu. Artık yok. Kimler yoktu ki. No pasaranlar, Süleymanlar, Elifler, Aydanlar, Mesutlar Hatta bu Murat bile daha küçücüktü o zamanlar.
Kırıldı

İlk üye olduğum forum amaney.net idi. Üyeler entellikten kırılıyordu. illegalism nickname im ve açtığım ceza-Sagopa topikleri ile bütün o entelektüelizmi bir anda dibe çekiyordum. Yönetim yalvarıyordu nolur artık şu seviyeyi düşürme diye. Düşünün onlarca ressamların, tiyatrocuların hayatı arasındaki ceza Sagopa neden küstü vari konuları. Sonra forum kapandı zaten

ilk üye olduğum forum.
islam.net ti :anla:

yorumla.net güzeldi.

Şahane forum vardı piremses üye olduğum zamanlar ..

Eski takıldığım forum; dinkardesiyiz.net

Üye olduğum ilk forum Bizzce yada bizce forumdu. Çinekop nickli bir yöneticisi vardı. Güzel zamanlardı. Yanlış hatırlamıyorsam sene 2007-2008 falan.

Üye olduğum ilk forum Bizzce yada bizce forumdu. Çinekop nickli bir yöneticisi vardı. Güzel zamanlardı. Yanlış hatırlamıyorsam sene 2007-2008 falan.

Ümit abi
2009 da kapanmış olması lazım

Ayrıca bu forumun babası zamansız için sene kaçtan bahsediyoruz

Sene MÖ. 13743
Benim bildiğim ilk forumdu. Artık yok. Kimler yoktu ki. No pasaranlar, Süleymanlar, Elifler, Aydanlar, Mesutlar Hatta bu Murat bile daha küçücüktü o zamanlar.
Kırıldı

Birincisi zamansiz'in da babasi e-dana'dır. İkincisi saydigin adamlarin hepsi burada ama aktif degil. Bunlarin hepsini ben cagirdiydim. aydan gecen gun aktif olmuş hatta. Mesut olarak ben de burdayim zira. :D

işi yıllara dökersek yaşım çıkar piyasaya

Amaney ile başlamıştım forum hayatına sonrasında e-dana'ya taşındım ve öyle devam etti.

ilk üye olduğum forumun adı trplatform idi. sonra 2010 yılının bir mayıs ayı o forumda feveran ve ekibi gelip beni buldular. ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı. :D

Yaaa kapanmıştı yıllar oldu noldu acaba diye şu an yazdım açmışlar :D
En güzeliydi

Gececiler org

2006 yılında henüz 17 yaşında sivilceli ve abazan bir ergenismus iken ilk üye olduğum ve uzun süre takıldığım forumdur.

Geri