Tükenmiş bitmiş ilişkileri neden sürdürüyoruz?

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 1420 gün önce görüldü
Sevginin verdiği saçmalamaktan oluyor sanırım.
Çünkü o ilişki için maalesef yapılabilecek hiçbir şey yoktur fakat bunu insanlar olarak hep daha sonra anlıyoruz. Yine olsa yine sürdürmeye çalışıyoruz çünkü genelde beynimizi değil kalbimizi dinleriz.

en doğru olan kırmadan, kızmadan güzelce bitirebilmek ki, bu da yapılamayacak bir durum değil şahit oldum hayatımda.

insan unutmak için değil, unutmamak için sever. Ve asla saygıyı yitirmemek lazım.

saygılar.

Sevginin bittiğini aklen kabullenseniz de kalben kabullenmek zaman alıyor.
Alışkanlıkların dışına çıkmak, yeni bir düzen kurmak, yeni bir ilişkiye atılma fikri ve bazen çabalarsam düzelir hissi sizi mevcut ilişkide kalmaya zorluyor.

Son olarak Dostoyevski’den bir alıntı yapıp kayboluyorum.

insan en çok severken insandır, en çok vicdanlıyken kendisidir.

insanlığımızın verdiği yan etkiden dolayı yapıyoruz allah kahretsin.

Tukendigini anlayamadiginiz icin olabilir.
Ozellikle uzun soluklu iliskilerde inislerin,cikislarin veya stabilligin olmasi cok dogal. Bir aile/sevgili iliskisinin veya herhangi biriyle olan arkadaslik iliskisinin bile bir zamana, fedakarliga, cabaya ihtiyaci var. Nelerin sizin icin kirmizi cizgi oldugunu iyi belirlemek lazim ki bos yere zaman harcamayin. Kirmizi olmayan cizgilerin ustesinden gelmek de cok kolay degil, iki tarafin da bunun icin istekli olmasi gerek.

Duzelir umudunun yitirilmemis olmasi da baska bir faktor olabilir

İnsanların kendisinden vazgeçtiği halde karşısındakine bağımlı kişilik yapısı.

Artık acizlik mi güvensizlik mi ne ise cehennem gibi ateşin içinde yanıyor cayır cayır. Neden abi ne gerek var buna

Terk etmesi için. Çünkü ben terk edemiyorum. Bu sorumluluğu hep karşı tarafa veriyorum, bu yüzden tükenmiş ilişki bitene kadar sürüyor.

Sürdürmem, aşkın bittiğini hissettiğimde son bulur. Çıkıyormuş olmak için çıkmam, sıkılırsam biter. Doğru kişi değilse uzatmanın bir anlamı yoktur.

Geri