Tükenmez Kalem

Konu sahibi son olarak 2430 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıcı ve sıradan gecemi tavuk çorbasıyla tatlandırıp film izleyip uyumamayı düşünüyorum..

Bugün midemin ağrısı evlere şenlikti :benmi: üstüne birde sorun sorun üstüne neyse gün bitti mi yahu :uykucu:

Hiç bir şeyden keyif almıyorum kimsenin yüzünü görmek istemiyorum tek sevdiğim şey oturup tüm gün film izleyip kitap okumak

Beklerken bir kaç saat geçti. Yanımdan üç beş otobüs, beş on kedi, yirmi otuz insan geçti. Parkın üzerinden siyahın bir sürü tonu geçti. Sıkılıp eve döndüm, kumandaya gitti elim, ekrandan peş peşe programlar geçti. Önümden elinde çay bardağıyla annem geçti. Uzaktan trenler geçti. İçimden kısık sesle söylenen şarkılar geçti. Hatta bir ara içim geçti.Beklerken bir sürü şey geçti,zaman bir türlü geçmedi.

Günün en sevdiğim saatleri herkes uykuya dalmışken kardeşim hariç ,oda çok etkilemez zati, bi kahve alıp müzik dinlemeye devam edeyim..

Annem her haline şükret der bugün hiç birşeye şükredesim yok haşa isyan değil ama fırtına öncesi sessizlik bu...

Hergün neden buraya tek birşey yazasım yokken mecburiyetmiş gibi bir karalama yaptığımı çözemedim. Anlayışlarla ve memnuniyetle geçen birgünün daha sonundayım.. Aklıma takılan bir dizi şüpheler daha var bu kadar kuşkucu olmam iyi değil. 3-5 satır okuyup yatayım bari..

Bir tarihte aşık olduğun ama deli gibi aşık olduğun kişiyi şu anda kanki gibi görmek hatta kırılmasın diye zamanında çıt kırıldımı oynadığın ağzının içine düştüğün kişiye şuan sanki bunları yaşayan sen değilmişsin gibi kabaca davranmak ne garip şey aney:benmi:

...........
[YOUTUBE]7meymCbFFfI[/YOUTUBE]

Tanrım senden ailemin huzuru sağlığı mutluluğu ve kendim için de şifa diliyorum...Amen..

Kuş kanadı kalem olsa yetmez derdimi anlatmaya..

Yazdım yazdım sildim yazacak birşey bulamamaktan değil yazacaklarımı herkesin okuması birazda engelliyor yazmamı..
En iyisi klasik yöntem günlüğü kaağıda yazmak

Yayla çorbası yapmıştım şu anda içmek için tam zamanı sonra da vurur kafayı yatarıııım..

2017 yılına beraber girmiştik dileğimiz birlikte olmaktı belkide,bilemezdik bize ayrılık getireceğini ...

[YOUTUBE]yjijahQK6O8[/YOUTUBE]

Artık sana dair tüm umudumun kırıldığını anlıyorum ve sana dair tüm sayfaları yırtıyorum söz Cemal Süreya'da..

Yavaşça kalemin kulağına eğilip dedim ki; Bir daha onun adını yazarsan, Seni de kırarım…” Cemal Süreya.

Kimseyle iletişime geçmeyip kendimle kaldığımda istediğim huzuru yakaladığımı düşünüyorum, fazlasıyla huzurlu ve mutluyum ..Kötü günler için ayırdığım çikolatam ve kahvemle daha da muazzam hale dönüştü bu huzur en çokkk sevdiğim müziğimi de dinleyip okumaya devam edeyimm :u3:
[YOUTUBE]vauo4o-ExoY[/YOUTUBE]

Şefkatle büyütülmüş bir çocuk ne olursa olsun kırıcı olamaz..
Çünkü bilir onun yaralarını iyileştirecek tek şeyin sevgi olduğunu..
Söyleyin beni sevenlere nasıl öfkelenebilirim ki...

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl Kısakürek

Onu sizlere anlatmaya çalışmamın nedeni, onu unutmak istemiyor olmam.

Küçük Prens

Artık daha mutlu daha sevinçli uyanacağım sabahlara, tıpkı çocukluğumda ki gibi.
Ben sevinç dolu sabahlara uyanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki.Bir nar ağacı büyüyor içimde şimdi..Kokusunu duyuyorum..ben seçtim ve ben yaşadım pişman mıyım hayır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri