R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
turkcell konuşma paketleri , turkcell 500 dakika konuşma paketi, turkcell 400 dakika konuşma paketi, turkcell her yöne konuşma paketi , turkcell her yöne 500 dakika paketi nasıl alınır , turcell her yöne 400 dakika nasıl alınır , turkcell konuşma paketleri, turkcell en uygun konuşma paketleri ,turkcell ben yaptım nasıl alınır, turkcell ben yaptım paketi nasıl alınır, turkcell ben yaptım paketleri,genç turkcell konuşma paketleri , gençturkcell ben yaptım konuşma paketi, turkcell ben yaptım paketine ek paketler, turkcell ben yaptıma ek sms paketleri , turkcell ben yaptıma ek internet paketleri
Gençturkcelli hattınızdan BENYAPTIM yazıp 2222'ye gönderdiğiniz takdirde 30 gün boyunca kullanabileceğiniz 21 TL'ye 250 dakika Turkcellilerle 250 dakika her yöne olmak üzere toplamda 500 dakikaya sahip olabilirsiniz.
Buna ek olarak ek paketlerden, 7 TL’ye 30 günlük her yöne 1500 SMS, Turkcell’lilerle 7500 SMS ya da 9 TL'ye 1GB paketlerinden istediğini alabilirsin.İkisini aynı anda almanızda mümkün.
Gençturkcelli hattınızdan BENYAPTIM yazıp 2222'ye gönderdiğiniz takdirde 30 gün boyunca kullanabileceğiniz 21 TL'ye 250 dakika Turkcellilerle 250 dakika her yöne olmak üzere toplamda 500 dakikaya sahip olabilirsiniz.
Buna ek olarak ek paketlerden, 7 TL’ye 30 günlük her yöne 1500 SMS, Turkcell’lilerle 7500 SMS ya da 9 TL'ye 1GB paketlerinden istediğini alabilirsin.İkisini aynı anda almanızda mümkün.