tukaş mayonez

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
dünyanın en kötü mayonezini nerede yiyebilirim? yahut, bir mayonezim olsa hem makarnama sıksam hem de tutkal niyetine el işi becerilerimde kullansam--- diyorsanız, doğru adrese geldiniz.

ketçabına laf etmiyorum, ketçap denen olgu zaten yenmez hepsi rezalettir. Bu domatesi ve domatesî olguları kim icat etti ya?

Mayonez sevmiyorum ketçapda bizim acılı ketçap güzel

Mayonez asla sevemediğim bir sos çeşidi olduğu için marka fark etmiyor. Rus salatasında bile rahatsızlık veriyor ve patates püresi karıştırılınca tüketebiliyorum.

makarnayı ekşi yogurtla yemeyi severim el yapımı yogurt
hazır yogurt tüketmem tadını sevmiyorum

Mayonez sevilen bir sos mu?
Yorumumu beğenmemiş @Hatem :(

içeriğinde yumurta miktarı beyan edilmediği gibi kıvam artırıcılar, koruyucular, renklendiriciler dolu......... üç harfli marketlerin fason üretim mayonezleri bundan iyi........

Mayonez konusunda oldukça hassas biri olarak tukaşın mayonezinin vasat olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Açıkçası bu konuda öncelik ev yapımı olan mayonezlerdedir. Tuzunu, yağını, sarısını düzgünce ayarlamış, hafif katı kıvamda olması gerektiğini düşündüğüm ev yapımı mayonez hepsinden güzeldir. Kendini bozmuş mudur bilmem ama yediğim en güzel ev mayonezi Adana Barajyolu’ndaki Fırat Döner’in mayoneziydi. Sadece o mayonez ve yanında verdiği ince dilimlenmiş salatalık turşusu için gidiyordum. Tabi şimdi nasıl bilmiyorum.

Marka olarak ise en ön sırada Heinz yer alır. Tukaş, Tat, Calve… Hepsi Heinz önünde diz çöker, tövbe ister.

Mayonez sevmediğimi söylesem kızarmısınız?

Kızarız.
Ve kızmakla kalmaz, banlarız.
Kabul edilemez.

Geri