Tuğçe

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
İyi niyetli, güçlü, düz bir karakter.
Sinirlendirmediğiniz sürece oldukça sevecen.
Güven veriyor.​

Onu ilk 2 avcunu acip dua beklerken tanidim, bir sinav zamaniydi sanirim icten ve samimi gelmisti, dua da ettik tabi bu samimiyet guzellik karsisinda .) simdi isinde gucunde meslek sahibi biri. Seviyorum iyi olmasini isterim her zaman.

her geçen gün faizi daha da artan kyk kredisi ile kitap sitelerinde ücretsiz kargo kampanyası beklemekten ciğeri solarak tamamladığım harry potter kitap setime kafayı takmış, durup durup o kitaplar beni istiyor diye mesaj atıyor, git dolar bozdur da al kardeşim benimkilerin borcu daha ödenmedi.................. :olmaz:

Oggy nin yorumu okuyunca aklıma geldi benden de yiğit özgür imzalı karikatür kitabımı istemişti lsdkkls
Kitaplara karşı bir zaafı var sanırım. Tuğçe iyidir eğlencelidir karikatür seven bir insan olması yeterli :D

Bugüne kadar benden bisey istemedi seviyorum kendisini..

Ek olarak bana tess gerritsen ablamızdan cerrah kitabını yollamıştı. O zamanlar hastanede çalışıyordum. Çok da güzeldir kendileri laf aramızda. Forumda gördüğüm ablalar arasında ilk üçtedir kendileri, birinci bile olabilir :P

Hayatta güzellikler hep onunla olsun, kendi gibi güzel insanlarla karşılaşsın (:

Eskiden trollük yapardık,sağlam laf sokardık.
Şimdi olgunlaştık glb ya da yaşlandık mı demeliydim.:T:

Benim artık herkesi sevdiğimi ima etmişti bi ara.
Yok öyle bişi tuçi,herkese uzağım.
Seviyorum seni,özledim de.

Üstelemiyorsun, üstele.
Sezgilerinin sesini daima aç,sana çok güzel rehberlik edeceklerdir.
Arada rastladığım kadarıyla firesiz, sıfır hata ile nokta atışı etmişler zaten.

Bu aralar İstanbul'a gelecek ins. yoksa Ankara'ya gelip kendisini kacirmayi planliyorum ljks ozledik daa.

leyo senden kucucuk bir hediye istiyorumdan sonrasini okumadim ljks

ex manitam dayanamayıp gueste çevirmiş kendini dmfmsmfj pitre o ya nolmus nickine bende bilemedim.
nikee diye devam ediyor okuyamadiysan yazayım gene,nike airr shad ... kdkfdj

Gandhi mubarek neredesin pitree
okudum okudum :d

aklıma şu film geldi
images

benim gozluk kullanmam disinda her seyi dogru hatirliyorsun extinction :d

Geri