Tuğba Ekinci’nin Gülşen’e muhteşem desteği

Konu sahibi son olarak 443 gün önce görüldü
gülşen için birçok sanatçı ses çıkardı ama en etkilisinin tuğba ekinci tarafından yapıldığını düşünüyorum. kendisini bu olayda rica, minnet elçisi olarak atamasından ötürü tebrik ediyorum. gülşen özgürlüğüne kavuşacaksa bu senin sayende olacak koca yürekli kadın…
ülkenin cumhurbaşkanını şaka yaptı abisi diye etiketlemek çok üst seviye, çook…
DD69AB96-1497-4DC2-AA62-56CCD53C0FF2.jpeg

48417245-B2AD-46A0-8E12-C44D9FE753E3.jpeg

Tuğba Ekinci'nin yazım yanlışlarına gözüm takıldı doğrudan...

Gülşen'in tutuksuz yargılanması gerektiği konusunda, hukukçular arasında farklı bir görüşe rastlamadım ve dilerim dikkate alınır.

Her dönemde olduğu gibi,kendinden olmayan onun gibi düşünmeyen,inanmayanların yaşadığı adaletsizliklere sessiZ kalan veya sevinen daima aynı adaletsizliklere maruz kalmıştır.bugün bir sürü siyasi ve Kürt milletvekilleri içerde siyasi keyifliklerden içerde tutuluyor.yarın bir gün iktidar değişirse gene aynı hukuksuzluklar var olacaktır.bu seferde laik ve cumhuriyetçi mekanizma sağ kesime her türlü hukuksuzluğu reva görecek buna sessiz kalacaklar.eğer siyasi görüşünüzü adalete alet ederseniz bu zulüm düzeni bitmez..

"hukuk devletinde" cumhurbaşkanından serbest bırarkaması icäçin bir ricada bulunmak. Hukuk devletiyiz diyenlere duyurulur.

tahliyesi itibariyle gülşenden imamhatipliyi savcı yaparsan tarzında bi söylem bekliyorum......

Toplam 600 sayfa bi kitap abicim. Bunun için lise mi açılır.

Birisi bu kadına PR dersi vermeli

Geri