tüftüf

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağzı iyi laf yapar bu çapkının.
Size kendinizi dünyanın en mükemmel insanıymışsınız gibi hissettirir. Gerçek dünyaya döndüğünüzde eşekten düşmüşe dönersiniz. İster kendine bağlama sanatı deyin ister öyle görüyor deyin. Sonuç olarak konuşma ihtiyacı hissedersiniz.
Bir çok iyi özelliğinden sadece birinin açılımını yapmış bulunmaktayım.
Diğer sevilesi özellikleri arasında iyi niyetliliği, merhameti ve vefası başı çekmektedir.
Bu sinefil karakter ile bi gün kahve eşliğinde film izleyip, eleştirebilmek ümidi ile -)

Beni anlatıyor ;)

Yav tamam bana benziyor tasvir diyelim :)

Sabır mı masallah mı arası gidip geliyorum.
Henuz tanımayamadım.
Yazmak için yazıyorum,anlatilan ozelliklere istinaden.

Orjinal adam .) Onun kisa metrajli filmleriyle tanidim. Birakti mi bilmiyorum ama gayet basarili bulmustum.) (o bunu yanlis anlamis olsa bile :D )
Gayet sosyal ve girisken bir insan. Soyle ki; Daha once hic gitmedigi sehirde, cevresi ve torpili olmadan hemen is bulabildi, cevre yapabildi. Ekmegini tastan cikaran insanlari severim.
Bu arkadasin tek sikintisi yemek yapamiyor olmasi. Aksam yemeklerini cikolata gofretle gecistirmesin kuru pide .P saglicakla kal kardescezim..

Eğlenceli ve farklı ,hoş yorumlarını görüyorum , samimi birine benziyor tanınmaya değer insanlardan birisi.Nicki de pek şeker =)
Her daim mutlu ol tüftüf

Tanışıklılığımız, Hatta Sohbetimiz,
Hatta ve Hatta Oyunlarda Bile Karşılaşmadığım Biri Tüftüf..

Gözlemlerim Doğrultusunda Samimi ve İçten Olduğuna İnandığım Biri.
Nick'i de Çok Hoş.. :)

Büyük olmak iyidir ama
smilev.gif
insan olmak daha iyidir.Sözünü yakıştırdığım muhterem bir abim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri