TTNet'in YouTube'u kısıtlaması

Konu sahibi son olarak 2871 gün önce görüldü
50 mbit, 100 mbit bağlantınız da olsa, fiberden uçuyor da olsanız youtube'da 720p video izleyememenizin nedenidir, bilerek google servisleri kısıtlanmıştır zira bağlantınızın hiç bir sorunu yoktur premium bir VPN ile denerseniz son hızda videoları açabildiğinizi görürsünüz

aldıkları para haramdır, yatacak yerleri yoktur

daha bu konulardan bir sürü var
Hipernet 50mbps internette 480p video açamamak
TTNET 100 Mbps Paket Youtube Hız Düşüklüğü Sorunu
13 Mbps İnternetle 720P Video İzleyememek
Youtube videolarında yavaş dolma sorunu
Türk Telekom YouTube, Facebook ve Google Sitelerine Erişimi Yavaşlatıyor!

zenmate premium, akıllı lokasyon seçeneğine googlevideo.com eklerseniz sadece youtubedan çekilen videolarda devreye girer, en güzeli budur

1 yıllık 3 liraydı zamanında almadınız o kadar dedim size

rahat rahat konuşalım diye serbeste taşıdım.

operaya gömülü vpn uygulaması geliyormuş, işe yara mı sence. bi de buna para vermeyelim.

Kotayı aştığım için internetim 2-3 mbps arası değişiyor ve 24 mbps ile açamadığım youtube 720p videoları şuan Bal Porsuğu 'nun dediği şekilde denedim takır takır açıyor. Zaten lanet gelsin şu akk ye ve ülkemizdeki sınırlamalara :@

Kotayı aştığım için internetim 2-3 mbps arası değişiyor ve 24 mbps ile açamadığım youtube 720p videoları şuan @Bal Porsuğu 'nun dediği şekilde denedim takır takır açıyor. Zaten lanet gelsin şu akk ye ve ülkemizdeki sınırlamalara :@

3mbit 720p için hayli hayli yeterli aslında belki 1080p'ye bile zorlayabilir, ama var olan bağlantıyı kısıtlıyor bu haysiyetsizler, fiberliyoruz diye dans etmeye benzemiyor bu iş

3mbit 720p için hayli hayli yeterli aslında belki 1080p'ye bile zorlayabilir, ama var olan bağlantıyı kısıtlıyor bu haysiyetsizler, fiberliyoruz diye dans etmeye benzemiyor bu iş
Aynen katılıyorum hocam fiber falan hikaye bizim memlekette, akk ve bu tarz kısıtlamalar oldukça biz böyle VPN VPN gezer dururuz.

rahat rahat konuşalım diye serbeste taşıdım.

operaya gömülü vpn uygulaması geliyormuş, işe yara mı sence. bi de buna para vermeyelim.

free olanlar her zaman devreye giriyor o yüzden tercihim değil ama dene
operaya da gerek yok kur zenmate'yi zaten 1 hafta denemek için premium veriyor, her hafta yeni bir e posta ile yeni bir hesap al

Hatta sürekli e-posta adresi alabildiğin bir site vardı uğraşmadan bu tarz şeyler için istediğin an açabiliyordun ama aklıma gelmiyor Bal Porsuğu sen biliyor musun hocam?

yıllık 60 TL, ttnetin yüzünden fiber bağlantının üstüne bir de vpn parası veriyoruz, onlardan çıkar bunlar inşallah

iki sene daha sözleştim demeyin içime öküz oturur :asd:

50 mbit, 100 mbit bağlantınız da olsa, fiberden uçuyor da olsanız youtube'da 720p video izleyememenizin nedenidir, bilerek google servisleri kısıtlanmıştır zira bağlantınızın hiç bir sorunu yoktur premium bir VPN ile denerseniz son hızda videoları açabildiğinizi görürsünüz

aldıkları para haramdır, yatacak yerleri yoktur

daha bu konulardan bir sürü var
Hipernet 50mbps internette 480p video açamamak
TTNET 100 Mbps Paket Youtube Hız Düşüklüğü Sorunu
13 Mbps İnternetle 720P Video İzleyememek
Youtube videolarında yavaş dolma sorunu
Türk Telekom YouTube, Facebook ve Google Sitelerine Erişimi Yavaşlatıyor!

bide upload yaparkenki çileyi gör kendi çapımda oyunspeed run videoları yapıorum , hayvan oğlu hayvanlar yüzünden 1 günde yükledim videoyu 2 günde izlicem nerdeyse

Akk gibi dar görüşlü bir internet kısıtlaması olan ülkede bu tür olaylara şaşırmam. Zenmate free yı bende kullanıyorum ama free versiyonu kısıtlı sanırım. Vpn programına da uçuk rakamlar verecek değilim. Biraz bilinçli olsun kullanıcılarda önce bu ülkeden akk yı kaldırsınlar.

2 sene daha sözleşmesini yenileyen mağdurlardanım. Elim mahkumdu.

Geri