TTNET Wi-Fi nedir? Nasıl kullanılır?

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
TTNET WiFi nedir - TTNET WiFi ne işe yarar * TTNET WiFi nasıl kullanılır - TTNET WiFi'den nasıl yararlanılır

TTNET WiFi, Türkiye'de faaliyet gösteren internet servis sağlayıcılarından birisi olan TTNET şirketinin alış-veriş merkezleri, kafeterya, kütüphane ve benzeri yerlerde mevcut olan kablosuz internet ağıdır.

Ağ şifresiz olup bağlandıktan sonra açılan web arayüzünde giriş bilgileri istemektedir. Ttnet aboneleri "Tek Şifre" uygulaması veya Adsl kullanıcı adı-şifresiyle tarifeleri kapsamındaki ücretsiz internet dakikalarını kullanabildiği gibi ek süreler de satın alabilir. Ttnet abonesi olmayanlar ise Kredi Kartı ile ödeme yaparak internet dakikası satın alabilmektedir.

Nasıl yani ev hattimiza ait olan interneti disarı da kullanabiliyor muyuz ?
Ya ben bunu bilmiyorum hep merak ettiğim bir şey bilgi almak için de hiç ugrasmadim açıkçası.

Nasıl yani ev hattimiza ait olan interneti disarı da kullanabiliyor muyuz ?
Ya ben bunu bilmiyorum hep merak ettiğim bir şey bilgi almak için de hiç ugrasmadim açıkçası.

Eğer TTNET müşterisiyseniz dışarıda bulduğunu TTNET Wifi noktalarında interneti belli bir zamana kadar ücretsiz kullanırsınız. Ama telefon veya bilgisayarınızın ekranında sorulan TTNET kullanıcı adı ve şifrenizi bilme zorunluluğunuz var.

Eğer TTNET müşterisi değilseniz de, o an bağlandığınızda kullanabilmeniz için bir paket almanız gerekiyor. Kontör mantığıyla.

Geri