ttnet internet hızım çok düştü ne yapmalıyım?

Konu sahibi son olarak 2815 gün önce görüldü
Beyler sorunum 2-3gün önce net hızım 8mpbs'ye kadar çıkıyordu. 600mblik bir dosyayı yaklaşık 10dakikada indiriyordum premium ile. Şimdi ise net hızım 0.89mpbs ve aynı dosyayı 2saate yakın bir sürede indiriyorum. 50gb sınır henüz geçmedim hatta sıfırlandı. Hiç birşey yapamıyorum facebookta rahatca dolaşamıyorum bile. Oyuna giricem oynanmıyor. Lütfen el birliği ile bir çare bulalım. Başka yaşayan varmı genel bir sorun mu yoksa? Mesajlarınızı bekliyorum.

Geçsin diye denediğim yollar ;
- Modeme res attım.
- Virüs taraması yapıyorum bitince geçicek mi görücem.
- İp adresilerini otomatik olarak al yaptım. (ttnet hız düştüyse böyle yapın diyor ama nafile)
- Format attım. (Düşünün ne kadar baydı)

Evet resimleride yüklüyorum kendiniz görün diye ;

3476713425.png

2014-05-0221_49_02-TTNET_OnlinelemMerkezi.png

2014-05-0221_48_25-TTNET_OnlinelemMerkezi.png

Ne kadar uğraşmışsın alt tarafı bi TTNET'i arayacaktın, müşteri hizmetleri yardım eder sana.

İnterneti kestir vın al .

Baştan sağmaktan başka birşey yapmıyolar abi ya.

TTNET'in hizmetinden memnunum. Zamanında bir mail atmıştım bir kaç saat içinde telefonla döndüler eve ücretsiz teknik servis yolladılar sorunu hallettiler.

Ara sen, modemden mi kaynaklanıyor yoksa TTNET sunucusundan mı kaynaklanıyor baksınlar.

TTNET'in hizmetinden memnunum. Zamanında bir mail atmıştım bir kaç saat içinde telefonla döndüler eve ücretsiz teknik servis yolladılar sorunu hallettiler.

Ara sen, modemden mi kaynaklanıyor yoksa TTNET sunucusundan mı kaynaklanıyor baksınlar.

Tamam abicim arıcam teşekkürler ilgilendiğin için.

müşteri hizmetleri bi halt yiyemez.kullanıcıları bu konuda bilinçlenip ttnetten şikayetçi olmalı.ben en az on kere aradım teli açan bayanla tartıştım.bu nasl bi hizmettr.en yüksek paketi aldım kullanıyom ama en kötü paket benden daha hızlı.nerde oturuyorsunuz dedi.yerimi söyledim.orada daha alt yapı tamamlanmamış dedi.madem tamamlanmamış neden benden o paket için para alıyorsunuz ? dedim bu konuda bişey yapamam dedi.hemen netimi iptal edin dedim.paketi değiştirdiler iki ay da bedava verdiler.hakkınızı arayın arkadaşlar:=)

superonline musterı hızmetı berbat

ttnetten şaşma derim.. kotunun iyisi (:

haruserturk aynı sorunu bende yaşadım inatla ve ısrarla aradım pes etmedim en son tartıştım gelip baktılar telefon hattında sorun oldugunu söylediler kabloları yenileyip hızı yükselttiler sorun kalmadı pes etme derim :p

müşteri hizmetleri bi halt yiyemez.kullanıcıları bu konuda bilinçlenip ttnetten şikayetçi olmalı.ben en az on kere aradım teli açan bayanla tartıştım.bu nasl bi hizmettr.en yüksek paketi aldım kullanıyom ama en kötü paket benden daha hızlı.nerde oturuyorsunuz dedi.yerimi söyledim.orada daha alt yapı tamamlanmamış dedi.madem tamamlanmamış neden benden o paket için para alıyorsunuz ? dedim bu konuda bişey yapamam dedi.hemen netimi iptal edin dedim.paketi değiştirdiler iki ay da bedava verdiler.hakkınızı arayın arkadaşlar:=)

Şu güne kadar gayet hızlıydı internetim. Hakkı mı elbet arıcam biz para üretmiyok :d

haruserturk aynı sorunu bende yaşadım inatla ve ısrarla aradım pes etmedim en son tartıştım gelip baktılar telefon hattında sorun oldugunu söylediler kabloları yenileyip hızı yükselttiler sorun kalmadı pes etme derim :p

Sabah ilk işim ttneti aramak olucak. Forum'a zor giriyorum ablacım ya. Allah cezası ttnet :pat:

Sen hakkını aramazsan gelip de bu kullanıcımızın hızı neden düştü diye sormazlar :) bir kaç kere ara bakalım sorun ya kablolarından ya da o bölgede bir alt yapı çalışması mevcuttur aynı sorunu bende yaşadım 2 gün boyunca 1 mgb i bile görmüyordum en son aradım ttneti meğerse bulunduğum bölgede fiber yenilemesi yapılıyormuş ertesi gün 18mgb le bağlanmaya başladım ve şuan ortalama 15-16mgb hep

devamlı müşteri hizmetlerini ara en sonunda bıkıp ilgilenmeyi deniyorlar.

Sen hakkını aramazsan gelip de bu kullanıcımızın hızı neden düştü diye sormazlar :) bir kaç kere ara bakalım sorun ya kablolarından ya da o bölgede bir alt yapı çalışması mevcuttur aynı sorunu bende yaşadım 2 gün boyunca 1 mgb i bile görmüyordum en son aradım ttneti meğerse bulunduğum bölgede fiber yenilemesi yapılıyormuş ertesi gün 18mgb le bağlanmaya başladım ve şuan ortalama 15-16mgb hep

Yarın arıyacağım. İnşallah çözülür :agla:

İşini görmezlerse ara Btk ı kuzu kuzu yaparlar :)

Geri