Tsubasa

Konu sahibi son olarak 4273 gün önce görüldü
90 lı yıllarda çocuk olan her erkek çocuğunun ilahı olan sanal futbol karakteri.Mahalle maçlarında Tsubanın takımdan olurdu herkes , işizaki kardeşler vs...

Abimle oturur durmadan izlerdik zamanında. Zaten Tsubasa'nın orta sahayı geçmesi yarım saat falan sürüyordu. Ha, bir de bunun şutlarını kurtaran bir kaleci vardı, adını hatırlamıyorum ama o da favorimizdi. :p

top sürerken bütün sülaleyi aklından geçirebilen ( babama soz verdim, roberto beni brezilyaya goturecek yok dayım soyle dedi yok annem evde ne yapııo yok robertoyla annem yeke yek bıraktık bi kardeşim olmaz inş. :D :D gibi ) çocukluğumun efsane çizgi filmiy hep hyuga yı severdim ama bu koca kafalı tsubasa hep yeniyodu onu hyugadan daha çok üzülüyordum küçükken :D :D

Kulübünün adı yaşadığı kasaba olan nankatsudur. O kaleceinin adı wakabayashidir. :D Kartal vuruşu önemlidir. He bide kendise manita yapmıştır adı sanae :D

her sabah erkenden kalkardım Tsubasa'yı izlemek için belki vurduğu şut bugün gol olur diye, 1 hafta beklerdim 1 gol için :D

tsubasa-24-bolum-izle.jpg

Maalesef,bende öyleydim :)

Tsubasa'nın sağ kolu vardı..adını unuttum? .onu çok severdim.

dünyanın yuvarlak olduğunu bize öğreten futbol dehası

Ben şimdi bile arada sırada tv de denk gelince izliyorum.Hey gidi günler hey :D

Sağ kolu Misaki idi, bir de Hyuuganın kalecisi Wakashimazuyu unutmayalım çok fantastikti :D
Bunun bir de atari oyunu da vardı, onu da hatırlatmadan olmaz, görüntü ses kurgu hepsi mükemmeldi, atarideki en iyi oyun bana göre :D
tsubasa2ho4.jpg

Bu da oyundan kısa video, Nankatsuyla oynarken gol yemeyen bir kaleci vardı, sürekli şut çekip kalecinin kurtarmasını ve Tubasanın da sinirlenip ağları yırtmasını sağlıyorduk ey gidi :D
[YOUTUBE]vbEZGfFJXs0[/YOUTUBE]

tsubasa,wakabayaşi,misaki,ikiz tachibana kardeşler ve kochiro hyuga hala aklımda.hehehe

benim adamım hyugaydı tsubasayı sevmezdim.hyuga fakirdi ve ailesine bakmak zorundaydı iş çıkışı futbol oynardı.tsubasa ise zengin velediydi okul çıkışı hobi olsun diye top oynuyordu.hyuga topa ''ben böyle kayatın taaa'' dermiş gibi abanırdı heheehe top 2-3 defans oyuncusunu önüne katıp kaleciyle birlikte içeri girerdi hehehe

Geri