Trump’tan Zelenski’ye Sert Sözler: 'Birdenbire Büyük Adam Oldu'

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
32AWWmX.md.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile Oval Ofis'teki tartışmasına ilişkin, "Zelenski hemen (masaya) geri dönmek istiyor ama buna izin veremem" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'dan ayrılırken basın mensuplarına Oval Ofis'te Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile yaşadığı tartışmayı değerlendirdi.

Zelenski ile görüşmesinin iyi geçmediğini belirten Trump, "Elini çok fazla oynadı. Biz barış arıyoruz, barış yapmayacak birini aramıyoruz. Ben barış arıyorum. On yıllık bir savaşa girip oyun oynamak istemiyoruz" dedi.

Trump, Zelenski'nin barış anlaşması yapmaya ne kadar istekli olduğu konusunda soru işaretleri bulunduğunu anlatarak, "Ben acil barış istiyorum. Devlet Başkanı Putin de bunu yapmak isteyecek. Bu adam ise (Zelenski) bizim savaşmaya devam etmemizi istiyor" yorumunu yaptı.

Zelenski'nin barış yapmak isteyen bir adam gibi görünmediğini savunan Trump, şöyle konuştu:

"Zelenski hemen (masaya) geri dönmek istiyor ama buna izin veremem. Derhal ateşkes yapmalılar. Ateşkes hemen gerçekleşebilir. Eğer savaşı sona erdirmek istiyorsanız, belli bir süreyi kapsayacak bir anlaşma imzalarsınız. Bu zaman alır. Ben hemen bitmesini istiyorum. Birdenbire büyük adam oldu. Çünkü ABD onun yanında. Ya biz bitireceğiz ya da savaşmasına izin vereceğiz. Eğer savaşırsa, bu hiç de hoş olmayacak çünkü biz olmadan kazanamaz."

KAYNAK

Çok küstah bir adam ya bu trump
Karşındaki bir devlet lideri 30/40 milyon insanın temsilcisi zelenski ye saygı duymuyor olabilirsin ama temsilcisi olduğu halka duymak zorundasın
Dün zelenski ve Ukrayna yi tüm dünyanın gözleri önünde aşağıladı hadsiz

Son düzenleme:
Çok küstah bir adam ya bu trump
Karşındaki bir devlet lideri 30/40 milyon insanın temsilcisi zelenski ye saygı duymuyor olabilirsin ama temsilcisi olduğu halka duymak zorundasın
Dün zelenski ve Ukrayna yi tüm dünyanın gözleri önünde aşağıladı hadsiz
Zelenski nin arkasında avrupa var.
Abd Avrupayı karşısına alamaz..

Zelenski bin arkasinda aslında kimse yok Avrupa zelenski yi Rusya'yı yıpratma politikaları için kullanıyor sadece
(Ben varım arkasında)

Zelenski kaybederse avrupa kapıları açılmış olur Ruslara karşı ki bunu Avrupa ve Birleşik Krallık dahi kimse istemez..

Zelensky ne devlet yönetebilir nede ordu.
Adamın geçmişiyle dalga geçiyoruz ediyoruz ama adam harbiden komik bile olamayan bir komedyendi.
TV'de soytarılık yapan birini neden devlet gibi mühim bir yerin başına getirirsiniz? Hangi akla hizmet bu ?
Savaşı bu kadar uzatan işi iyice bok eden Zelensky ve Joe Biden bunağıydı ve yancıları bazı AB ülkeleri.
Arkadaş sen eğer Amerikadan 350 milyar $ alıyorsan onun mandasısın demektir.
Adam sana verdiğini geri almakda ister hatta değerli madenlerinden de isteyip karlı çıkmakda ister.
Amerika tüccarların ülkesidir, çıkarcıdır. ABD'de zenginler politikacı olabilir.
ABD'ye ülkesini satan bir adamdır Zelensky. Bu savaş başladığında satmıştır bağımsızlığını.
Böyle oval ofiste itaat etmeye zorlanan, dalga geçilen biri konumuna düştün hataların yüzünden.
Putin ile görüşmekten yana olup bu savaşı yıllar önce bitirip yoluna bakabilirdin ve bağımsızlığından asla ödün vermeyerek.
Toprak kaybedebilirsin, bunu çözülmesi gereken yarının sorunu olarak bırak.
Sonra uluslararası hukuk ile diplomasi ile davalar ile toprağını geri almaya çalışırdın gelecekte.
Trump ,efendin biziz, patron biziz deyip azarladı resmen adamı.
Yazık günah ya, Ukrayna milletinin itibarını onurunu ne hallere düşürdü vasat adam Zelensky.

Tramp resmen küstah, yardım ettim, destek verdim deyip ne dersem onu yapacaksın, minnettar okacaksın, kölem olacaksın,....... demek kendisinin bir devlet adamı olmadığını gösteriyor.
Tramp'ın söylediklerini hiç bir devlet adamı kabul etmez ve hoş görme, herkes Erdoğan değil Tramp'ın kendisini küçük görmesini, hor görmesini, aşağılamasını kabul edecek.

Zelenski boktan bi komedyen ülke emanet edilmez diyon da Trump gibi adama emanet edilir mi peki @Time

O değil de bu gadasını aldığım (zelenski) niye takım elbise giymiyor hiç ?
Trump'un karşısına da eşofman ile oturmuştu sanki .......... bayılıyorum bu rahat tavırlarına ...khkjhhjvkv

O değil de bu gadasını aldığım (zelenski) niye takım elbise giymiyor hiç ?
Trump'un karşısına da eşofman ile oturmuştu sanki .......... bayılıyorum bu rahat tavırlarına ...khkjhhjvkv
Rahatliktan degil savas basladigindan beri yapiyor bunu, Ukraynanin icinde bulundugu savasi simgeliyor. Savas bittiginde giyecegim diyor.

Geri