Trump, Kola`nın Formülüne de El Attı

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
zzzzzzzzzz41.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, Coca-Cola yetkilileriyle görüştüğünü ve kendisinin talebiyle şirketin ABD'deki ürünlerinde mısır şurubu yerine şeker kamışı kullanacağını duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump, Coca-Cola'nın formülüne de el attı.

Başkan Trump, Social Truth hesabından yaptığı açıklamada, şirketin ABD'de satılan ürünlerinde mısır şurubu yerine şeker kamışı kullanmayı kabul ettiğini duyurdu. Trump, "Coca-Cola ile ABD'deki kolalarda gerçek kamış şekeri kullanımı hakkında görüştüm ve bunu kabul ettiler. Tüm yetkililere teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Trump, “Bu çok iyi bir adım olacak. Göreceksiniz, tadı daha güzel” mesajını paylaştı.

Coca-Cola, 1980’lerde ABD'de sattığı içeceklere şeker kamışı yerine mısır şurubu kullanmaya başlamıştı.

KAYNAK

Sayın başkanım, Burger King bize saman gibi hamburger ekmeği yediriyor, sana zahmet şunada bi el atıver be.

Ya bu adam birine çok benziyor ama… hay Allah be…

@donalttrump bizim asgari ücretlere de bir el atıver

Coca Cola'nın formülü gerçekten de çok başka ve hiçbir benzeri aynı tadı veremiyor.

Fare kani yerine mürekkep balığını kullanin rengi için bence :emoji_girl:

Joe Biden hala başkan olsaydı, kolanın en lezzetli aromasından mahrum bir hayat yaşamaya devam ediyor olurduk. Trump farkı budur işte. Niye seçildi sanıyorsunuz. Bu meseleler çözülmeden dünya barışı sağlanamaz.

Coca Cola dışında hiçbirini beğenmiyorum ve özellikle şekersiz ürünlerin tadı çok kötü geliyor. Pepsi de aynı şekilde ve mecbur kalmadıkça içmem.

sen bugünlerde çok kırıcı oluyorsun ama yakıştıramıyorum sana bu davranışı ben :d

Kolayı en son ne zaman içtim ki, bir çılgınlık yapıp arada bir tek kola attığım günler vardı:d Yıllardır içmiyorum desem yeridir, ondan önce de evimize giren bir şey değildi pek. Bence mesela eski magnumların tadı yok trump bey, nerede o eski magnumlar

Geri