Troll..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çokça yorum ve benzetmeler var ki herkesin bakış açısı farklı bu konuda..İçerisine girdiği ortamın tepkisini toplayıp ilgi çekmeyi amaçlayan insan..

<<< konsepte bağlı kalmaz ve zekice yazılar yazar cogu kişi sevmez.

Bu tipler yarın bi gün evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra siteye girdiklerinde "lan ne kadar sığırmışım boş boş işlerle uğraşıp avare avare ortalıkta dolaşmışım" derler mi diye merak ettiğim durumdur.

Olgun insan tavrına en uzak kişidir. Genellikle ergenler arasında gördüğüm bir durumdu.

Elfler trollerin belasını versin. Üstüne kızgın oklar yağdırsın.

Başta kendilerine karşı samimiyetsizdirler .. Laf cambazlığı yapmalarının altında ki asıl sebep ilgi ihtiyacından kaynaklıdır .. Sanal alemde milleti feyke yatırmanın salaklığını doya doya yaşayıp kendi kendilerine tatmin olurlar .. Bu yaptıkları salaklıktır zira " insanları kandırmak " dünyanın en kolay işlerinden biridir ..

Reel hayatlarıyla alâkası olmayan kişilerdir.
Sadece özetilik ve farklı gözükmek.
Başka bir şey gelmiyor aklıma.

esas amacı tepki ve ilgi çekmektir.çoğu zaman kendi söylediğine kendi de inanmaz.beni de çoğu zaman trol olarak görürler. ama benimkisi daha çok hicivdir.

Bilmiyorum ben bunları :) Yorumları okuyunca anlayacağım

Cehalet zor şey :p

Yıllar önce knight oynarken öğrendiğim yaratık
Daha sonra insanlar oluşacağı aklıma gelmezdi :)

Yüzüklerin efendisi sayesinde nefret ettim kendilerinden. Orlando Bloom'a yapılır mı lan o ha yapılır mı? :(

Bu tiplere mal diyen insanlar yarın bir gün siteye girip 'ulan hayatı ne çok ciddiye almışım bir boka da yaramadı' derler mi acaba merak ettim.

Eglenceliyse, iyi vakit gecirtiyorsa ister trol ister cüce olsun farketmez.
Sitenin hitini artiranlardir

Deneyselliğinden çok halkın bilip de pek bir şey yapmadığı konularda rahatsız edici bir uyarıcı olmak dikkat çekmek tartışma vb... başlatmak gibi bir niyetleri vardır.bknz sansibl eşittir çete üyesi :D

üye deilim ben olm. reyizim reyiz. elebaşı ahhhhahhha :heyoo:

Ilgi odağı olma cabasidir herkes beni sevsin beğensin isterler ha birde ego tavandir

Geri