TRİPHARD köşesi :)

Konu sahibi son olarak 4233 gün önce görüldü
bu gün gine sersemce bi şekilde o sıcacık yatağımdan kalktım direk pc başına oturdum biraz oyun biraz haberlere baktıktan sonra foruma girdim forumda 1-2 saat sonra anam bağırdı yemeğe gel diye bende karşılık verdim yemek buraya gelse diye o bağırdı kafana gelse daha iyi olmazmı diye zorla kaktım pcden yemeğe tabi sersemim sabahın 11 de ayamı vurdum :) git yüzünü yıka dedi bana bende dedim bnm ne zaman yüzümün yıkadığımı gördün anne dedim :) sonra işte

saat 14 suları arkilerle dışardaydık gezdik tozduk yedik içtik offf off süperdi şimdi saat 16 suları foruma günlük yazıyorum ve kannım acıktı napsam yemek yesemmi :) anneee yemek!!!!!!!!!:heyoo::heyoo:

bugün cnm çok sıkkınn yaa dışarı cıkmak istiyom üşeniyom :/

Ben gidersem ölürsün dedin ya. valla haklı çıktın,sen gittikten sonra ben GÜL GÜL ÖLDÜM... :)

Bu masaLar boş kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara birşey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar ..

Millet içinde muteber bir il yok Siirt gibi, Olmaya cihanda Siirt bir nefes sıhhat gibi

BENİM GÜZEL SİİRT'İM Siirt'in Uçsuz Bucaksız Dağlarına Kar Düşmüş İnceden Yamaçlarına Vatan Sevgisiyle Dolu İnsanlarına Baktıkça Doyulmaz, BENİM GÜZEL SİİRT'İM... Kezer Suyu, Botan Çayı Var, Kendisine Has Fıstık Bağları Var, Kışınsa Kıpkırmızı Zivzik Narı Var. Tadına Doyulmaz, BENİM GÜZEL SİİRT'İM...

Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen

Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor

bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım…

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi… Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle..

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM

SENI ICIMDEN ATIYORUM HERGUN BIRAZ BIRAZ, AYRILIGA DA ALISILIR UNUTMA.INSANIZ NELER GORECEGIZ DAHA, SENIN SEVGIN NEDIR KI KOCA DUNYADA!

sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen varya sen,özlemlerin içinde en çok özlenensin!!

SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESEN BİLE,SENİ ÖZLÜYORUM SEN ÖZLEMESEN BİLE,HERGÜN KENDİME DİYORUM ARTIK SEVMİYORUM SENİ GÖRÜNCE ANLIYORUM Kİ HALA SEVİYORUM

♥ Karektersizliğine buncuk takta şerefsizliğine nazar değmesin
♥ Kendine güvenen herkes, dünyayı idare edebilir.
♥ Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın.
♥ Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yaşamak varken yaşayamamış olmakta.
♥ Bahcıvan Bir Gül Için Bin Diken Yetiştirir.
♥ Büyük Insanlar Olmadan Büyük Işler Başarılamaz.

♥ Güzel Olan Sevgili Değildir Sevgili Olan Güzeldir.tolstoy
♥ Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır
♥ Hepimiz hayatin kisaligindan söz ederiz de, bos geçen zamanimizi nasil kullanacagimizi bilmeyiz
♥ Otoritenin sesi mantığın sesi olup her kesime itaat etmelidir….
♥ Mutlu oLmak için mutLu Edecek birini buLmak Lazım..
♥ Francis Bacon : Hem sevmek hem de akıllı olmak imkansızdır.
♥ Uyuz oldum sana yapma bana numara alıcam facanı altima..
♥ Ne yazık ki, bazen insanlar siz bağırmadıkça duymuyorlar

KÜLOLMUŞ ATEŞ YANARMI BUZ TUTMUŞ SU AKARMI ŞU GÖZLER SENİ SEVDİ BAŞKAINA BAKARMI

sew ama yuRekten oLsun.qeL ama eBeDi oLsun.qıDerseN benıDe qotuR qıttıqıMız yer KARA TOPRAK oLsun..!

Bilirmisin bildiğimi? Bilmezsin bildiğimi, bilseydin bildiğimi anlardın sevdiğimi.

aqLarsın ama qeRi dönmeZ..! yalvaRıRsın saNa qeLmez..! haykıRıRsın duyaN oLmaz..!saNa herseyini weRıR ama..qeÇmısıNı asLa deqıştırmeZ..qeLeceqıNı aLır eLınDen,hayatıNı,umuDunu,qençLıqıNı hayaLLeRını,o maSum quLusLerıNı aLır..! we saNa biR ömüR bOyu uNutamayaCaqıN : AcıYı,isYanı,qözyaŞını.O iqRenç qünLeri bıRakıR..! aŞk buDur isTe yaLan ! we SaHte !…

ya hep kal benimle söz etme h,çbirşeyden ya da kaçır gözlerini uzak tut gözlerimden…

yüzsüz misafiri kebap yapıp yiyeceksin.. afrika atasözü..

GİDEN GİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL;GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR…

Hayat sen ile sınırlıdır.. Sen ise sınırsız..

Bitecek Diye Başla Herşeye… Aşklara, Sevdalara…. Birgün Yok Olacak Diye Sıkıca Sarıl…. Sonra Birgün Kaybedecekmişşsin Gibi Umursama…

En Kiymetlimdir Yüregimin Derinliklerinde Söylenmeyen Sözlerin Sahibi.

Hayat Susabildiğim Kadardı…Konuşabildiğim Kadar AŞK..

NEYLEYİM MAVİ DEYİNCE LACİVERT DEMEYEN SEVGİLİYİ…..

MAVİ DÜŞLERİN LACİVERT GÖLGESİYİZ…(ADANADEMİRSPOR)

Sen bakmasını bildikçe görünür yanmışlığım, Tatmasını bilirsen tartılır inanmışlığım, Sen bilmezsen, bilmedikçe bilmeyeceksen Uyandırır uyumuşluğunu uyanmışlığım

beni hastaneye kaldırdılar bu sevgi sana ağır gelir dediler bu sevgiyi bu aşkı kalbinden söküp alacağız dediler ama ben izin vermedim çünkü bu can uğrunda ölmeye değer…

BEN SENİ ÇÖLDEKİ KUM TANELERİNİ SAYACAK KADAR DEÇİL, HER BİRİNİN ÜSTÜNE İSMİNİ YAZACAK KADAR COK SEVİYORUM KARTANESİ…

Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.

Gözlerin Gözlerimin Gözlediği Gözleri Gözleri Gözleseydi Gözlerinle Gözlerim Göz Göze Gelirdi…

kimbilir hangi akşam güneşle birlikte bende söneceğim kim bilir hangi ellerrden son suyumu içeceğim belki seni göremeden öleceğim ama seni ebediyen seveceğim.

Günesin dogdugu da bir gerçek battigi da… Kalbimin attigi da bir gerçek, günün bittigi de… Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek…

Kendi ana dilini tam olarak bilmeyen, başka bir dilde öğrenemez.

Bozuldugu zaman, insandan daha korkunc yaratik yoktur. SOPHOKLES

Adalet yorumlarımız saatlerimiz benzer:
Çoğu başka başka yerler gösterir ve herkes kendininkine itimat eder. Fransız Atasözü

Adalet topaldır, ağır yürür fakat gideceği yere ergeç varır. Mirabeau

Birtek kişiye yapılan bir haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir. Montesquieu

Bir zencinin rengini degistirmenin tek yolu, beyaz adamlara beyaz yurekler vermektir. PANIN

Bir yanı dinlemeden karar veren, doğru karar vermiş olsa bile adaletsizlik etmiş sayılır. Anonim

Beni bana sor, benim kim oldugumu. Kendini kendine sorma kim oldugunu. Senin kim oldugunu en iyi bilen birisi var gel de ona sor. Onun kim oldugunu merak ediyorsan, basini kalbimin üstüne koy dinle bak sana ne söylüyor.

BEN BUHAYATIN YÖNETMENİYİM İSTEDİGİME ROL VERİM İSTEMEDİGİME YOL VERİM.SAYGILAR….

kavuşamam sana bundan sonra sewqidiqin kıza sLm söyLe… qit şimdi birdaha qeLme yada dur! qitme! qitmeden özledim seni,sus söyLeme qitmen qerektiqini bedduLarım yaraLı bir kaLp ve yorqun qözLerle bakıyorum ardından titreyen dudakLarımda son bir hece benim qibi oL qünün birinde..

Seni dağlara yazdım bulutlar sildi seni yerlere yazdım arabalar sildi seni suya yazdım dalgalar sildi seni duvara yazdım boyalar sildi seni yüreğime yazdım kimse silemedi…!!!

Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı

Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı

HANİ BİR KELEBEK TUTARSIN AVUCUNUN İÇİNDE BAKMAK İSTERSİN YAŞIYOR MU DİE AVUCUNU AÇSAN UÇACAK SIM SIKI TUTSAN ÖLECEK İŞTE AŞK BÖYLER BİŞEY

HANİ BİR KELEBEK TUTARSIN AVUCUNUN İÇİNDE BAKMAK İSTERSİN YAŞIYOR MU DİE AVUCUNU AÇSAN UÇACAK SIM SIKI TUTSAN ÖLECEK İŞTE AŞK BÖYLER BİŞEY

Aşk muhteşem bir deryadır damlasını bilene tereddütsüz kendini teslim edene denizin derinliğinde ne inciler ne mercanlar var görene. Lakin burada yüzmek kolay değil atıveriyor şüphe taşıyanı denizin yüzüne ya da sen boğulmaya mahkumsun diyor yüzme bilmeyene gerçek aşık takılır mı hiç engellere mest olmuştur o deryaya devam eder hiç durmadan yüzmeye ne boğulandan ne atılandan mevla o deryaya dalanlardan eyleye

SADIK DEĞİLSEN EĞER SEVMİYORSUNDUR.HERZAMAN DEĞER VERDİĞİN ÖLÇÜDE DEĞER GÖRÜRSÜN.SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN

Dünya 3 günlüktür.Dün, bugün ve yarın.Dün gecti, yarının geleceği belli değil, öyleyse bügünün kıymetini bil..

YöNeTmEn Mi oLdUğUnU sAnDıN!UnUtMa ZaTeN YöNeTtİğİn oYuNu bEn YaZdIm...

o da gidiş miydi be sevgili... Sen benim kalışımı görmeliydin..

sevgide güneş gibi ol dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol...

Biri seni seviyor Seni düşünüyor Seni izliyor Seni koruyor Tahmin et kim? - ALLAH

ÇÖldeyİm ama yaĞmura gerek yok ÇÜnkÜ gÖz yaŞlarim yeter....

Hangi Ceylan Gözdürki Yere Bakmamış Hangi Güzel Yüzdürki Toprak Olmamış

Geri