Trenle yolculuk

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Çok eğlenceli ve rahattır.

En zevkli yolculuk türü, hele yataklıysa yemek vagonunda bir sürü zaman geçirilir, hatta öyle ki sırf bu yolculuğu yapmak için geyiğine bir yerlere bile gidilir.

Eskişehirde arada bir kullandığım bir keresinde ise tren yüzünden sokakta kaldığım nostaljik durumdur :p

Doğanın tüm hallerini doyasıya seyirdir.
Sarsıntılı, gürültülü de olsa keyiflidir.

cok severim ve cok yapmisligim vardir

En uzun deneyimim Kanarya - Sirkeci arasindadir.

36 saatlik bir yolculuk yapmıştım,ne konforu yahu bildiğin işkence.
yol bitmedi zaman geçmedi,eve geldiğimizde ayaklar balon olmuştu.
tövbeliyim:gamer:

bir zamanlar eski dostlar o sehirden o sehire birbirlerini istasyonlarda beklerlerdi
ve kadinlar, ve hic kimsesi olmayan istasyonlar
terk edilmis vagonlarinda yirtik pantolonlu sumuklu cocuklarin oynadigi istasyonlar,
yani ayriliklar, yani kavusmalar!
"enveriye ayriligi" deniyormus istasyon ayrliklarina, biri cizmisti altini ayrilirken.
"tren'lerle gonul bagim var benim, icinden "tren" gecen bir evde buyudum cunku

kacak binmistik
yer yok
hava soguk
ayakta gittik iste

bir gun trenle yolculuk yapacak olursam bu kesinlikle dogu ekspress olur,bi karsrail yapmak istiyorum nasip,hayirlisi.

Hiç deneyimleme fırsatı bulamadığım bir yolculuk türüdür.

Eger seyahat icinse zevkli ayrilik varsa huzunludur.

Heleki o tren kalkmadan once hareket memurunun duduk calmasi.

Aci bir ses.

Evim İzmit tren istasyonuna yakın ve sıkça kullanıyorum
Tren yolculuklarının tadı çok başka oluyor kafanı cama dayayıp dışarıyı seyretmek müthiş

Doğu Ekspresi ile yolculuk yaptım. Tavsiye ederim. Eğlenceli arkadaşlıklar kurduğumuz insanlar oldu. Bir çoğu ile halen görüşürüm ki hepsi gezginlerdi :)

Sehirler arasi tercih ediyorum nadiren.
Diren diren.

20 sene önce binmiştim en son.Kısa mesafelere iyi de, uzunsa bitmez o yol.

İki sene önce Ankara'ya trenle gittim. Mobil uygulama indirip koltuğu oradan seçtik. Dörtlü koltuklar var mesela. Birbirine bakıyorlar. Sırf trenle yolculuk yapmak için dört arkadaş binilip gidilir. Birbirine bakan dört koltukta dört-beş saat sohbet, üstelik gelip geçtiğin yerlerin güzelliği. Şahane.

Geri