Trendyol ve Hepsiburada’da “Beyaz Toros” tişörtleri satışa sunuldu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şarkı söyledim diye suçlandım. Bu nedir ya. Kötü bi niyetim de yok. Uzak şehirde çalıyordu, dilime dolanmış

Şarkı söyledim diye suçlandım. Bu nedir ya. Kötü bi niyetim de yok. Uzak şehirde çalıyordu, dilime dolanmış
Biraz dürüst olmanızı tavsiye ederim insanın yaptıklarının arkasında durması onurlu bir davranıştır

Hayır yani benim bunu eleştirmen çok normal ama sizin bu kadar rahatsız olmanız da çok manidar içten içe sempa duyduğunuz aşikar yazdığım her satırın arkasındayım sildigin postumdaki düşüncelerinde hala aynı silmen bu duruşun alçaklık olduğunu değiştirmiyor
Şayet tarafsız ve şeffaf bir yönetici olmuş olsaydın plekskin yorumunu da silerdim kopyala yapıştır olmuş okun yönü değişmiş sadece
benim yolum belli ülküm belli devletim belli, ben hiç kimseye diline dinine ırkına bakmaksızın insanın özüdür diye saygı duyorum, ama sen geldiğin günden beri aynı şarkıyı söyleyip aynı halayı çekiyorsun seni defalarca uyardım araya insanlar koydum, ama sen laftan sözden anlamıyorsun.

Her gelen bana kendini ifade edemiyor aslında öyle demiyor diyor da sen gayet net kendini ifade ediyorsun sen gelmeden önce bu forumda ne türklük konusuluyordu ne kürtlük kimse kalkıp tunceliye dersim demiyordu mesela ? Hanımefendi bu forumda herkes eşit, her zaman öyle olacak sen Jitemi sevmezsin bir başkası sever, senin sevmediğin her şeye hakaret ettirmeye izin verirsek sevende gelir senin değerlerine hakaret eder biz bunun önünü hiç bir zaman alamayız.

SANA BURADAN AÇIK AÇIK DİYORUM. bir daha türk kürt olayı yaparsan yada yapacak olursan öyle bir niyeti var ise bu foruma girmesin arkadaş ban atınca ben kötü oluyorum. Irkcılığa asla ama asla izin vermem sen Kürtsen bende Türküm. oldu gelin kafamıza sıçın öyle yaptılar da böyle ettiler de bir bitmedi ya @Ender bir daha bu forumda böyle konular istemiyorum. Konusulamıyor işte 50 defa acıldı 50 defa kapandı Devlet ile hükümeti karıştırmaktan da vaz geçin. Hükümet başka DEVLET bam başka bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri