Tren Biletlerinde Öğretmenlere Yüzde 50 İndirim. Bakan Uraloğlu Duyurdu

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
fdKHYCb.md.jpg

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-30 Kasım haftasında YHT ve ana hat tren biletlerinde öğretmenlerin yüzde 50 indirimden yararlanacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, öğretmenlerin 24-30 Kasım tarihlerinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde yüzde 50 indirimden yaralanacağını açıkladı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenlerin kontrollerde “öğretmen kimliği” veya “mebbis.meb.gov.tr” adresinden alınmış öğretmen olduğunu gösterir belge ibraz etmelerinin yeterli olacak.

İndirimli biletler TCDD Taşımacılık A.Ş. gişeleri, internet sitesi, mobil uygulamaları, çağrı merkezi ve yetkili acenteler üzerinden temin edilebilecek.

Uraloğlu, öğretmenlere yıl boyunca yüzde 15’lik indirim sağladıklarını belirterek, “Bu özel haftada da öğretmenlerimize yarı fiyatına tren bileti alma imkânı sunuyoruz. 2017-2024 yılları arasında Öğretmenler Günü haftasında uygulanan yüzde 50 indirim kampanyasından 48 bin öğretmenimiz faydalandı” ifadelerini kullandı.

KİMLER FAYDALANABİLECEK?​

Uraloğlu, kampanyanın kapsamına ilişkin yaptığı açıklamada, “İndirimli bilet uygulamamızdan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmî ve özel okullarda görev yapan öğretmenler ile okul müdürleri ve müdür yardımcıları, üniversitelerin uygulama ve araştırma merkezlerinde görevli öğretim elemanları ve Türk uyruklu olup yurt dışında çalışan öğretmenler faydalanabilecek” diye konuştu.

KAYNAK

Hiç anlamadım biliyor musunuz şu memurların geçim sıkıntısı olayını. Merak ediyorum acaba memurlar Asgari ücret kaç lira biliyorlar mı? Ya da asgari ücretin Bütün yıl boyunca aynı kaldığının farkındalar mı?

Hiç anlamadım biliyor musunuz şu memurların geçim sıkıntısı olayını. Merak ediyorum acaba memurlar Asgari ücret kaç lira biliyorlar mı? Ya da asgari ücretin Bütün yıl boyunca aynı kaldığının farkındalar mı?
Niye. Memnun değil misin hükümetten

Niye. Memnun değil misin hükümetten
En az senin kadar memnunum benim memnun olmadığım ekonomi batıyor diyerek Yaygara yapan Bit yavruları ve onların kol kola girip de Devleti kötüleme derdine giren her şeyi zamlanıyor diyerek daha üretim safhasında zamlı fiyatları uygulayan TÜSİAD gibi işveren örgütleri. Bilmem anlatabildim mi. Ve hala anlayamadım biliyor musun iş adamları ile işverenlerle kol kola girip de yürüyüş yapan cenahlar niçin onlara asgari ücret devletin belirlediği en alt sınırıdır Siz çalışanlarınıza daha fazla verin ki Nasıl olsa yine size döneceği için bir kaybınız olmaz diyemeyen zavallılar. Sürümden kazanırsınız mantığını niçin kullanmıyorsunuz demeyen sözüm ona halkı düşünen hırsızlar. Sen bunu gerçekten hiç düşündün mü hiç çalışarak Kazandığı parayı Toprağın altına gömüp bekleten, oradan bir para ağacı çıkacağını hayal eden bir Zavallı gördün mü? Neyse Ben Moda'ya uyayım da ekonomi çok kötü diyeyim :)) Yok abi yok Millette para yok yanlış anlamayın, bozuk para yok hahaha.. dolarlardan kuleler yaparız ama yine de paramız yoktur bizim değil mi?

Konya ve Ankara arasında oturmayanlar için boş.

Çırpınma kamil.
Öyle deme yaa ağama, döktürmüş vallahi, gerçi ne yazdığını kesin kendisi dahi anlayamamıştır. Bu kadar karışık ve birbirinden kopuk cümleler ile döktürmüş ağam.

En az senin kadar memnunum benim memnun olmadığım ekonomi batıyor diyerek Yaygara yapan Bit yavruları ve onların kol kola girip de Devleti kötüleme derdine giren her şeyi zamlanıyor diyerek daha üretim safhasında zamlı fiyatları uygulayan TÜSİAD gibi işveren örgütleri. Bilmem anlatabildim mi. Ve hala anlayamadım biliyor musun iş adamları ile işverenlerle kol kola girip de yürüyüş yapan cenahlar niçin onlara asgari ücret devletin belirlediği en alt sınırıdır Siz çalışanlarınıza daha fazla verin ki Nasıl olsa yine size döneceği için bir kaybınız olmaz diyemeyen zavallılar. Sürümden kazanırsınız mantığını niçin kullanmıyorsunuz demeyen sözüm ona halkı düşünen hırsızlar. Sen bunu gerçekten hiç düşündün mü hiç çalışarak Kazandığı parayı Toprağın altına gömüp bekleten, oradan bir para ağacı çıkacağını hayal eden bir Zavallı gördün mü? Neyse Ben Moda'ya uyayım da ekonomi çok kötü diyeyim :)) Yok abi yok Millette para yok yanlış anlamayın, bozuk para yok hahaha.. dolarlardan kuleler yaparız ama yine de paramız yoktur bizim değil mi?
Senin karşında kimse duramaz ağam, sen bekçi olarak harcanıyorsun vallahi.

Öyle deme yaa ağama, döktürmüş vallahi, gerçi ne yazdığını kesin kendisi dahi anlayamamıştır. Bu kadar karışık ve birbirinden kopuk cümleler ile döktürmüş ağam.

Senin karşında kimse duramaz ağam, sen bekçi olarak harcanıyorsun vallahi.
Harcama konusuna gelirsek: Anlayamıyor olman tıpkı; işi olduğunda dükkana baksın diye küçük çocuğunu bırakan marketçinin döndüğünde kasada tahahülden kakmış parayla karşılaşması gibi görünüyor durum. Laf kalabalığıyla çocuğa eski paraları veren Güya Uyanıklar gibisin. Keşke gördüklerini İlk seferde anlayabilsen. En azından beni bu kadar yormazsın :))

Harcama konusuna gelirsek: Anlayamıyor olman tıpkı; işi olduğunda dükkana baksın diye küçük çocuğunu bırakan marketçinin döndüğünde kasada tahahülden kakmış parayla karşılaşması gibi görünüyor durum. Laf kalabalığıyla çocuğa eski paraları veren Güya Uyanıklar gibisin. Keşke gördüklerini İlk seferde anlayabilsen. En azından beni bu kadar yormazsın :))
Ağam eline su dahi dökemem, odare et beni.

Geri