Travian oynayan varmi

• Kullanıcı guon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3800 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakit olursa Legend Online ' yi oynamayı düşünüyorum . :)

Grifikir
Sen kendini çok iyi ifade ettin çocuk olduğunu belli ettin . Ne mutlu sana :)
Ben sana kendimi çok iyi ifade ederim fakat forumun belli kuralları var biliyorsun .

Tarayıcı üzerinden ikariam oynuyorum birde .

Ben kendimi ifade etmedim kardeş daha ayık ol :D skype gel diyen biri ne kadar olgun olabilir ki ? lise bebeleri gibi çıkışta gel gibi birşey bu. Videolarda çok gördük bu skype olaylarını birbirlerine bağıra bağıra küfürler eden veletler sende onlardansın başka ihtimal yok.

Soyle derdi muhtemelen:
"Diablo oynayan varmi? "

Çoluk çocuk gibi skype'ye çağırıp küfür edecek değilim . Değmessinde nefes tüketmeye . Bak çocuğum daha benle uğraşma bence burada kapansın bu konu . Ben hoş karşılamıyorum trollerinizi kardeşim artık anla şunu .

Loupus sen trollere cevapladikca troller gelisir.
Trollerin besin kaynagi = kurulan pusuya dusulmesi∩˙▿˙∩

KitKat
Moderatörlerimiz bu trolleyenlere bir ceza uygulamıyor mu arkadaşım ? Milleti kışkırtıyorlar burada . Cevap yazmak bile suç oluyor sonra .

Loupus bilemiyorum , ben seni suclamak veya sende birilerini trolledin demek istememistim bir onceki mesajimda.
Demek istedigim sen ne kadar troll mesajlara cevapa verirsen o kadar cok trollenirsin. Yani rahatsiz oldugunu soyledigin icin dedim.
Bende bi trollcu oldugum icin biliyorum kisi ne kdr istemezse o kdr cok ustune gitmek trollculerin isi yani (burada hic bir sekilde sahsina saldirmiyorum olanlari anlatiyorum troll sevmedigin icin )

Rahatsiz oldugun mesajlari bildirirsen belki (belki diyorum) biseyler yapilabilir (⌒▽⌒)

Geyik bölümünde geyik yapmanın nesi Trollük oluyor ki ..
((=
Travian oynamak nedir
Travian oynayan ve oynamak için dışardan arkadaş arayan bir insanın ne kadar ciddi olması beklenir ki
birde çok mühim bi iş yaparmış gibi trollemeyin ya falan diye atara kalkılır :D

Normal mi ya bu, ben de mi acayiplik ((=

Baggins simd biz boyle dusunuyoruzda bizim gibi olmayanlar da var tabi, yani kullanicilar dusunceleriine gore olaylari farkli anlamlandiriyor. Hassaslik noktasimi demeliyiz? Sanirim oyle ∩˙▿˙∩

Baggins simd biz boyle dusunuyoruzda bizim gibi olmayanlar da var tabi, yani kullanicilar dusunceleriine gore olaylari farkli anlamlandiriyor. Hassaslik noktasimi demeliyiz? Sanirim oyle ∩˙▿˙∩

Geyik bölümü ya ..
Tanımadığı insanlara çoluk çocuksunuz, skype a gel, üstü kapalı küfürler etmeler ..
Haddini aşmamalı bence kimse ..
Yaşı başı boyu posu umrumda değil ..
Dandik bir tarayıcı oyunu için gösterdiği şu tavır acınası ((((=

Baggins
Dostum Dur bi anlatıyorum .
Bak şu konuya burada ne yazıyor
oynayan varsa yabanci serverde oynuyoruz gelecekler burdan yazsin
Bu travianla ilgili bir konuysa travian oynamayan birinin bu konuyu cevaplaması doğru mudur ?
Veya konuyu değiştirip saçma şeyler yazması doğru mudur ?

Baggins
Dostum Dur bi anlatıyorum .
Bak şu konuya burada ne yazıyor

Bu travianla ilgili bir konuysa travian oynamayan birinin bu konuyu cevaplaması doğru mudur ?
Veya konuyu değiştirip saçma şeyler yazması doğru mudur ?

Evet doğrudur ...
Sen seni ilgilendiren cevapları okursun diğerlerinden hoşuna gidenlere aynı "geyik" fikriyle cevap verirsin yada vermezsin ..

Ya da konunu Online Oyunlar kategorisine açarsın ..
Sonra orada seni rahatsız eden mesajları, gerçekten konu dışıysa rapor edersin..
Yönetim ilgilenir ..

İnsanlar muhabbet etmek için bu forumda ..
Travian oynayan bir iki kişi gelsin onları azarlasın diye değil (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri