Travestiler ne düşünüyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden Türkçe ne güzel telafuz ediliyormuş.ne olduysa herşey ile beraber o da yok olmuş..
Çocuk yaparken ileride ne olacağını kestiremezsiniz,o yüzden kimseyi yargılamak haddinize değil!onlar sizin kahrınızı çeken bir zincirin halkası..

Video burada göstermiyor artık YouTube’dan izleyin.dram ve realite iç içe..

Kimin kahrini cekiyormus travestiler? Toplumun on yargilarindan bas eduyorsan cogu seye takili yadirgiyan vs bir toplum var avuclarimizda.. bunlarin surekli " brn ben ben " diyisindende biktim. Gayed ozgur bir sekilde cinsiyetde degistiriyorlar; eskortlukda yapiyorlar; gecenin 12sinden itibaren otoyollarda musteri hizmetide veriyorlar.

Herseyin onlarin etrafinda donecek gibi yada ben ozelim gibi soylem ve algidan ciksinlar; ozel hayatlarinda yedigi nanelerden banane; ama acitasyon yada ben sahim devasalim havalari vermesinler yeter

Ne düşünüyormuş? Video uçmuş.

Travestiler ne dusunuyor basligina herkesin kendi dusuncesini yazmasi da ilginc. Mevzu nedir tam olarak

''Hangi aracın önünde durup haraç kessem?''

Onlara yanlizca nereli olduklarini sorun.
10 taneden 8'i memleketli cikacaktir.
Garip geldi degil mi? Bana da ilk basta garip gelmisti ama bir gün oturup bir tanesi ile sohbet etmistim taksim dorockta calistigim vakitler. Daha sonra hak verdim. Olayin jeopolitik unsurlarida varmis.

Onlara yanlizca nereli olduklarini sorun.
10 taneden 8'i memleketli cikacaktir.
Garip geldi degil mi? Bana da ilk basta garip gelmisti ama bir gün oturup bir tanesi ile sohbet etmistim taksim dorockta calistigim vakitler. Daha sonra hak verdim. Olayin jeopolitik unsurlarida varmis.
Evet bu konuda katılıyorum size.

Geri