TRankonyak Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4529 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
540350_269972899769365_788952116_n.jpg

Merhaba iyi akşamlar.

Kendimi tanıtmak bir yerlere kendimi anlatmak her zaman benim için zor olmuştur bu konuda onlardan bir tanesi.

# Ben buraya ne yazsam ?

# Beni tanımasalar ne olacak ki ?

# Çok önemli biri değilim tanımalarına gerek yok vs . .

Gibi düşünceler aklımızdan çoğu defa geçmiştir. Geçse de aslında bu önemli bir anlatımdır. İnsanlar karşısında kim var,kimle muhattap oluyor her zaman merak eder en önemlisi bilmek ister. Benden bundan dolayı bulunduğum süreçinde etkisiyle sizlere azda olsa kendimden ve yaşamımdan bir kaç kareyi yazmak istedim.

İnternet ortamında yaklaşık olarak 7-8 yıldır haşir neşirim. Sağda solda kafası kırık bir user gördünüz ise kesin olarak o benimdir ya da benimle bir bağı vardır. : )

Adım : Muhammed.

Yas : 24

Doğum yeri : Güneş bize çok yakın,ondan sıcak kanımız (soğuk yapımız var :) ) Adıyaman.

Meslek : Bilgisayar Programlama,Googlede Çevirmen,TSK Asker.

Burcum : İnancım yok bu tür işlevlere.

Ne yapmaktan hoşlanır, sevdiği hobileri var mıdır ?

Çok şeyden hoşlanırım çok şeyden ise nefret ederim. Sosyal paylaşım sitelerini fazla sevdiğim söylenemez aslında biraz soğudum da diyebilirim. Kendini beğenen ve büyük gören herkesten iğrenirim. Havalı kızlardan nefret ederim. İnatçı değilim ama aşırı kıskancım ( Kıskanç olduğumu da nereden çıkartıyorsun;benim olanı paylaşmayı sevmem ) demiş şair. Kimsenin kalbini kırmayı sevmem,kendi kalbimi de biri kırarsa isyan kar olurum. : )

Hobi olarak ilk başta spordan hoşlanırım. Fakat ben izlemeden yana değilde oynamadan yana biriyim. Takım tutmam . . Uykuya düşkün biriyimdir,ne hikmetse girdiğim tüm işler olsun sabah 6'da iş başı olmam gerekir : )

Günlük Yaşamında Nasıl Biridir ?

Şimdi benden genelde biraz uzak dururlar . 24 yıldır anlamadım nedense : ) ama sizlere sesleniyorum korkmayın çevremdekilerin düşündüğü gibi canavar vs. değilim . Kendimi övmeyi sevmem,birininde kendisini övmesinden hoşlanmam. Siyasi konulardan nefret ederim ( Aşırı dozda Kemalistim. ) İnsanlardan uzak olmayı çok severim. Çok seçici biriyimdir. O kadar ki yıllardır sanal ortamda kalıcı dostluklara temel atmış ve halen konuştuğum kişiler vardır.Acıyı severim. Ama yemeğin acısını. Hayatın acısı da lazım tabi de… Fazlası acıtır kanımca.Farklı dallarda çalışmayı seven biriyimdir. Araştırma,Medya,Edebiyat dallarına aşırı ilgiliyim.

Tek fobim ise insanlardır.

Emir kiplerini hayatıma dahil etmedim,edenle de işimiz olmaz. Kısacası ben seyir halinde bir yolcuyum. Her zaman yaşamışımdır beni tanımadan farklı bir kişi,beni tanıdıktan sonra farklı yapıya bürünen çok kişi gördüm. Bundan dolayı beni tanıyacak olanlara bir nebzede olsa dokunmak istedim :)

Bu kadar yeterli sanırım,hakkımda bilmeniz gereken ve yazılarda yazım hatalarından dolayı gibi durumlar da konu altında bildirmeniz yeterli olacaktır.

@Bir Tra'nın Kaleminden . .

Sağlıcakla kalın,iyi geceler,

Memnun olduk TRankonyak güzel ifade etmişsin kendini. Ben seni bayan sanıyordum ya :kiki:
Musallat daha iyiydi nick olarak bence tabii.
Mesafeli durmak her zaman iyidir benim gibi canın yanmaz sonra :)

Akıcı,yalın,mübalağadan uzak hoş bir anlatım olmuş

Çokça memnun olduk kaleminize sağlık...

aynn haklısınız mesela övülmeyi bende sevmem cokda bıseyde yapmamışımdır zaten hala tuketıcı durumundayım ınsanları severım ama bazende sevmıorum celısıklıge bakın secıcı olmak ııdır ya ne bılım kendınızı ıı anlatmışsınız abı tanıstımıgıma memnun oldum adım ali

Memnun olduk TRankonyak güzel ifade etmişsin kendini. Ben seni bayan sanıyordum ya :kiki:
Musallat daha iyiydi nick olarak bence tabii.
Mesafeli durmak her zaman iyidir benim gibi canın yanmaz sonra :)

Bayan olmadığım kalmıştı,onu da oldum gözüm açık gitmez artık :) Musallat biraz ürkütücü kaçtığını düşündüm forumda,eskileri yaşatmak adına da TRankonyak olarak değiştirmek istedim ( Musallat her zaman buralarda ) . Benim canım fazlası ile yandı,yanıyor da . Şairinde dediği gibi '' ben gülmüyorsam onuda güldürmem. ''

Memnun oldum. Nasilsin?

Sağol Maria sen nasılsın ?

Akıcı,yalın,mübalağadan uzak hoş bir anlatım olmuş

Çokça memnun olduk kaleminize sağlık...

Güzel yorumunuz için sağolun,yüreğinize sağlık.

aynn haklısınız mesela övülmeyi bende sevmem cokda bıseyde yapmamışımdır zaten hala tuketıcı durumundayım ınsanları severım ama bazende sevmıorum celısıklıge bakın secıcı olmak ııdır ya ne bılım kendınızı ıı anlatmışsınız abı tanıstımıgıma memnun oldum adım ali

Bende memnun oldum Ali eyvallah sağol baş tacısın. .

ama aşırı kıskancım ( Kıskanç olduğumu da nereden çıkartıyorsun;benim olanı paylaşmayı sevmem ) demiş şair
Güzel..

Kendini güzel tanıtmışsın memnun olduk Muhammet (:

Merak ettim bu Konunda ki başlığı neden "Bir sarhoşun Hayatı"diye açtın?

Bu başlık kullanıcı adımdan geliyor. Kökeni eski alkol isimlerinden birine dayanıyor. Bende ondan dolayı bu başlığa yer verdim.

Sağlıcakla kalın. .

sarhoşluk hakkında yazim biraz

sarhosluk güzeldir herseyi unutum sanarak kendini kandırırsın ve iki katı acı verir......ileri derecede alkol bagımlısıydım ay eveline kadar şimdi bir tek bile atmıyorum...en öce kendimi kandırmaktan vaz gectim çorap sökügü gibi geldi suan cok rahatım içmeden sarhos olmak güzeliymiş ....ve üzüldügün bir olayı ayık kafayla daha cabuk utursunmuş evet dogru....bişi daha yazim ben içkiyi içmez dim yerdi yER..amatemde kaldım 15 gün orda kimleri görmedimki ve hayatımı anlatırdılar kürsüde döndügümde gerime boşmus 9 yılım bosuna gidmiş ......erken uyanmanız dilegiyle.....

hg muhammet keyifli forumlar

sarhoşluk hakkında yazim biraz

sarhosluk güzeldir herseyi unutum sanarak kendini kandırırsın ve iki katı acı verir......ileri derecede alkol bagımlısıydım ay eveline kadar şimdi bir tek bile atmıyorum...en öce kendimi kandırmaktan vaz gectim çorap sökügü gibi geldi suan cok rahatım içmeden sarhos olmak güzeliymiş ....ve üzüldügün bir olayı ayık kafayla daha cabuk utursunmuş evet dogru....bişi daha yazim ben içkiyi içmez dim yerdi yER..amatemde kaldım 15 gün orda kimleri görmedimki ve hayatımı anlatırdılar kürsüde döndügümde gerime boşmus 9 yılım bosuna gidmiş ......erken uyanmanız dilegiyle.....

hg muhammet keyifli forumlar

Hoş bulduk sağolasın Türk_Che.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri