Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geç onu sen hızına yetişmedim desen daha açıklayacı olurdu.konuyu sana transfer edebiliriz yani.Bu konuyu acacaktim yabani nasil olsa acar diye acmadim.
Ahaha yok bazi konulari sana birakmaya karar verdim, yoksa benden hizlisi mezardaGeç onu sen hızına yetişmedim desen daha açıklayacı olurdu.konuyu sana transfer edebiliriz yani.
Valla doverdim iti.Ahh orada sezen olacaktı ki kemerle döverdi valla
telefonu genelde elde taşırım. bu son olaylardan sonra yürüyen merdivende cebe atıyorum. biri ortaya bir şey atar, açıklamana fırsat vermeden linçlerler falan filan. tehlikeli.şurada ya da farklı bir mekanda gordugumuz tipler yüzünden artık fotograf çekerken bile çekiniyorum.
geçen tatildeyken sahilde fotoğraf çekiyorum, mekan benim, alan bize ait ancak etrafımızda güneşlenen kadınlar var diye tedirgin tedirgin davranıyoruz. yanlış anlaşılır mı diye düşünmekten fotograflamadik da tatilimizi.
bizim halkın galeyana gelme hızı ışık hızıyla yarışır.telefonu genelde elde taşırım. bu son olaylardan sonra yürüyen merdivende cebe atıyorum. biri ortaya bir şey atar, açıklamana fırsat vermeden linçlerler falan filan. tehlikeli.