Tramvayda kızın bacaklarının fotoğrafını çeken adam

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu konuyu acacaktim yabani nasil olsa acar diye acmadim.

Ya olm bu nedir ya bu kadar sapkın bir millet olduk, olm sizde inançta yok. Kocaman kocaman insanlar kızlara röntgen atmak nedir. Mülteciler ve bunlar sınır dışı edilmeli.

Mülteci sever mod on: demek ki sadece Pakistanlilar yapmıyormuş.

Ahh orada sezen olacaktı ki kemerle döverdi valla

Karakola gidiyoruz
Gidelim abla

Orada Sürii olacaktı ki adamın pestilini çıkartırdı..

şurada ya da farklı bir mekanda gordugumuz tipler yüzünden artık fotograf çekerken bile çekiniyorum.
geçen tatildeyken sahilde fotoğraf çekiyorum, mekan benim, alan bize ait ancak etrafımızda güneşlenen kadınlar var diye tedirgin tedirgin davranıyoruz. yanlış anlaşılır mı diye düşünmekten fotograflamadik da tatilimizi.

şurada ya da farklı bir mekanda gordugumuz tipler yüzünden artık fotograf çekerken bile çekiniyorum.
geçen tatildeyken sahilde fotoğraf çekiyorum, mekan benim, alan bize ait ancak etrafımızda güneşlenen kadınlar var diye tedirgin tedirgin davranıyoruz. yanlış anlaşılır mı diye düşünmekten fotograflamadik da tatilimizi.
telefonu genelde elde taşırım. bu son olaylardan sonra yürüyen merdivende cebe atıyorum. biri ortaya bir şey atar, açıklamana fırsat vermeden linçlerler falan filan. tehlikeli.

telefonu genelde elde taşırım. bu son olaylardan sonra yürüyen merdivende cebe atıyorum. biri ortaya bir şey atar, açıklamana fırsat vermeden linçlerler falan filan. tehlikeli.
bizim halkın galeyana gelme hızı ışık hızıyla yarışır.
derdini anlatamazsin da , sonrası hep sıkıntı

Yuhhhhhhhh yaaaa
Bu ne be biz hep tetikte mi olacağız
Bu nasıl iştir

Aplam da cok rahat yanniz hea.

Hayatinda hic bacak gormedin mi deyisi falan. .d

Geri