Trafikte hakaret ve küfür yiyen kadın sürücüler

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3722 gün önce görüldü
Kaya çilingiroglu , kadinlarin trafikten men edilmesi gerektigini söyledi az önce.
Bu gerçek ve dogru bir tespitmi yada erkek egosumu sadece.
Bknz. Trafikte makyaj yapan kadın
edilen küfürlerden sonra kulaklardan ateş cikmasi muhtemel.

Kaya beyin kadına verdiği değer kendi eşini aldatarak kendi kızından ayrı bir evde yaşayarak zaten ortadadır.

genelleme yapılmaması lazım ama bir çoğu cidden yapmayın etmeyin nerede öğrendiniz araba kullanmayı dedirtiyor

Abi ne olursa olsun bayana kufur etme taraftari degilim ama diyerek altini ciziyorum doganizda yok mumkunse arabayi esinize park ettirin iki saat yolu kapatiyorsunuz

Bir bayanim ve ben erkekleri bazen inip kesmek istiyorum trafikte. Onumemi kirdilar hic alttan almiyorum skstrdilarmi bende onlari skstryorum arabalari canlarindan daha kiymetli oldugundan akillari cikiyo carparim diye benim ise gozum gormuyor o an cnk bayan olmam araba surmeyi bilmiyorum anlamina gelmiyor 6 senedir araba suruyorum biraz hirpaliyorum ama gayette guzel suruyorum tek manevrada park edebiliyorum sehir ici kurallarini en az siz erkekler kadar yok sayabiliyorum. Kapismak isteyenle kapisiyorum. Kafa cikarma , makas atma vs hepsini yapabiliyorum.
Yogun trafikte erkekler gibi tldna yada yanimdaki hatuna dalip onumdeki araca küt bindirmiyorum.
Kaya cilingiroglu kendine bi baksin seni dunyadan men etmek gerek bağnaz herif.
Ayruca araba surmek genlerle alakali diye dusunuyorum abimle babam galerici ve en kucuk yaslarindan beri direksiyondalar e bende onlarin genindenim yani :hih: ayy havamida attim:dyg:

kamkim yapıyor vallahi :s ben o konuda pek iddialı değilim abim kamyon şoförü gibi vites değiştiriyorsun diyor : (

Küfür ve hakaret kesinlikle kabul edilebilecek şeyler değil. Ancak kadınların özellikle trafikte bencil olduklarını şahsen gözlemliyorum. Bir de dikkat sorunları var. Yine şahsi fikrim, çoğunluk ne yazık ki böyle.

Seksist olanlari piste alalim lutfen..

2015 Eylul ayindan sonra ehliyet alanlarin sacma sapan trafikte arac kullanacağını sanmıyorum.Ama onun öncesinde alanlar maalesef ki icler acısı.Tabi bunu bayanla siniflandirmak olmaz bir cok erkekte ayni sekilde cesaretsiz.Boyle durumlarda arabanin koltugunun kenarinda bir adet Haydar bulundurmak sart .d

Hiç karşılaşmadım inşallah karşılaşmamda.

Geri