Trafik polisi tartıştığı ünlü mimarı öldürdü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

İstanbul'un Beykoz ilçesinde ünlü mimar Turgut Toydemir(86), trafikte aracıyla seyir halindeyken görev saati dışında kendi aracıyla seyir halinde olan polis memuru S.Ç. ile tartıştı. Toydemir'in aracını durdurmak isteyen polis memuru S.Ç.'nin, durmayan araca doğru tabancasıyla ateş açması üzerine Turgut Toydemir ağır yaralandı. Turgut Toydemir hastanede hayatını kaybetti. Polis S.Ç. ise silahıyla birlikte yakalandı.

Kaynak

IMG_1024.jpeg

Mesleğine dolayısıyla belindeki silaha güvenip şehir eşkıyalığı yapan bir çok polis var iki ay önce buna benzer bir duruma şahit oldum
Markette alışveriş yapan orta yaşta bir çift kasada arkalarında sırada bekleyen polis memurundan bi haber kasadaki işlerini halledip çıkıyorlardı fişi alma gereği duymamış olmalılar ki orda bıraktılar
Arkadaki polis “ne cahil insanlar var ya fişi kasada bıraktı” dedi
Amca dönüp şöyle cevap verdi
“ sana ne kardrşim almıyorsam almıyorum benim problemim “ bi anda amcanın üzerîne yürüdü yumruk attı amcada küfür etti buna ki bana kalırsa çok haklıydı
“Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben polisim polis” dedi
Sonra bunları dışarıya çıkardı market görevlileri dışarda kavgayı ayırmaya çalışan bir genci de dap etti genç bunu yatırdı yere ağzını burnunu kırdı valla sonra ekipler gelip hepsini emniyete götürdü
Uzun lafın kısası demiyorum baya uzadı hatta en uzun postum bile olabilir kendisi
(Bazı güvenlik güçleri cidden sokakta terör estiriyor)

Geri