Trafik magandası kadınlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genellikle jeep tarzı kullandıkları için trafikte küçük arabaların üstüne çıkacakmış gibi sıkıştırdıkları doğru..
Kadın oldukları için ses etmeyip müziğin sesini açmaktan başka çare de kalmıyor bazen..

şimdi bu ses kaydından sonra kadınlar maganda diyen çıkarsa tokatlarım maşallah serçe hn biraz daha uzun anlatsaydınız keşke :p

Serçe NE diyorsa hakli.
1000201635.png

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Son zamanlarda sayıları ciddi anlamda arttı.
Hem kural ihlali yapıyorlar hem de çirkefleşip el kol yapıyorlar.
El kol yapmasa çözüm odaklı olmamız daha kolay aslında ama abla noluyor size ya ne bu gerginlik!?
Birkaç gün önce resmen arabayı kovaladım. Karşıdan karşıya geçiyorum sakin sayılacak bir yolda, kontrollü geçiş yapıyorum yaya olarak, beni görünce biraz yavaşladı ve yanımdan geçerken araba seni bekliyor geçsene lan dedi. Peşinden nasıl koşuyorum görmen lazım.
Yakalasam hiç hoş şeyler olmayacaktı.
Kaç gündür bunu anlatmak için yer arıyordum ya :) oh.

Aboooov ne kadar ciddiye almış ki ses kaydı atmış ahaha. Aşırı güldüm valla.:D Öyle tanıdığım kadınlar var ki ciddi anlamda usta şoför diyebildiğim ama onlarda az sayıda.:) Bizim ilçede bir kadın var 2015-2016 model falan olsa gerek passat kullanıyor aşiret paket yani.:D Kadın makas ata ata gidiyor normal şekilde kullandığı görülmemiştir. Çevre yolunda sürekli denk geliyoruz. Bazı kadınlar var yine erkek gibi kullanıyorlar yani.

• Kahkaha
Aboooov ne kadar ciddiye almış ki ses kaydı atmış ahaha. Aşırı güldüm valla.:D Öyle tanıdığım kadınlar var ki ciddi anlamda usta şoför diyebildiğim ama onlarda az sayıda.:) Bizim ilçede bir kadın var 2015-2016 model falan olsa gerek passat kullanıyor aşiret paket yani.:D Kadın makas ata ata gidiyor normal şekilde kullandığı görülmemiştir. Çevre yolunda sürekli denk geliyoruz. Bazı kadınlar var yine erkek gibi kullanıyorlar yani.
Ya adam ışıkta telefona bakıyor yeşil yandı geçtim soldan ilerde gururuna yediremedi yanımdan deli gibi geçti transit bir arabaydı ona rağmen bana tavir yaptı uçurdu arabayi erkekler fena ya 🤣

Serçe hanımcığım sesiniz çok etkileyici ;s5 ancak kınamalarınız ulaşmadı "bana en azından"
Acemilere lafım yok ama beceriniz sınırlı kabul edin. O şahinci dayı da marifetlerini sergilemiş işte ne var ^92
Biz erkekler tek parmakla viraj alırız, siz sanki direksiyon fırlayacakmış gibi yapışırsınız ki o daha risklidir, manevra yapamazsınız.
Ben o zaman biraz daraltayım, Antalya'da her gün 25 km yol gidip geliyorum, her saatde de trafik var. Sebebi %90 kadın şöförlerin aşırı yavaş kullanmasıdır. Kime sorarsanız hak verir. Ankarayı bilemiyorum :emo1:
Ha son olarak ekleyim madem habire dislike yiyoruz ^92 Maganda deyince illa aptalya araba kullanmak anlaşılmasın. Abartılı olarak kullanılmış kelime

@RooKiE bey erkekte de kadinda da marifetli ve çok iyi araba süren insanlar var fakat erkeklerde ki "kadınlar araba süremez" önyargısı yüzünden kaç kadın cesaret edemiyor ehliyet almaya.
Bu sayfada da onu gördük ama size rağmen kadın sürücüler çoğaldı.
Kadinlar acemi olsada kurallara uymaya özen gösteriyor. Erkekler ben biliyorum kafasi ile kaç insanin hayatıyla oynadılar haberlerde görüyorsunuzdur.

Serçe hanımcığım sesiniz çok etkileyici ;s5 ancak kınamalarınız ulaşmadı "bana en azından"
Acemilere lafım yok ama beceriniz sınırlı kabul edin. O şahinci dayı da marifetlerini sergilemiş işte ne var ^92
Biz erkekler tek parmakla viraj alırız, siz sanki direksiyon fırlayacakmış gibi yapışırsınız ki o daha risklidir, manevra yapamazsınız.
Ben o zaman biraz daraltayım, Antalya'da her gün 25 km yol gidip geliyorum, her saatde de trafik var. Sebebi %90 kadın şöförlerin aşırı yavaş kullanmasıdır. Kime sorarsanız hak verir. Ankarayı bilemiyorum :emo1:
Ha son olarak ekleyim madem habire dislike yiyoruz ^92 Maganda deyince illa aptalya araba kullanmak anlaşılmasın. Abartılı olarak kullanılmış kelime
Honda ve efsane kasa totoya kullanan elemanlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. En nefret ettiğim şeylerden biri ısrarla selektör atmaları. O sırada gaz pedalına asılıyorum roketlemesi yeter babacım devir saati ile KM göstergesinin birden fırlaması aşırı zevk veriyor bana hacı. Yok yok satmayacam vazgeçtim ahaha. Ben de her gün işe git gel 60 km yol yapıyorum minimum. Çok acemi var hem erkek hem kadın.

@RooKiE bey erkekte de kadinda da marifetli ve çok iyi araba süren insanlar var fakat erkeklerde ki "kadınlar araba süremez" önyargısı yüzünden kaç kadın cesaret edemiyor ehliyet almaya.
Bu sayfada da onu gördük ama size rağmen kadın sürücüler çoğaldı.
Kadinlar acemi olsada kurallara uymaya özen gösteriyor. Erkekler ben biliyorum kafasi ile kaç insanin hayatıyla oynadılar haberlerde görüyorsunuzdur.
Almasınlar zaten erkekler kadınları getirir götürür, ihtiyaç kalmaz.
Kadınlar başımızın tacı da her konuda da değiller malesef. Bundan da eksik kalıverin nolacak.
82 hız sınırı olan yolda 50 ile gitmek kurallara uymak değildir, aksine trafik canavarlığıdır bunu anlayın önce.
Erkeklerde terör estiren maganda sayısı, kadınlarda düzgün kullananların sayısından kat ve kat azdır.
Haberlere terör estiren magandalar çıkıyor evet, kadınları göremiyoruz çünkü trafiğe sebep olanlar çıkmıyor haberlere.
"Kadınlar araba süremez" önyargısı da kıçımızdan uydurulan bişey değil, zamanla oluşmuş bir kanıdır. saygılar efenim.

• Beğenmedim
İşte klasik erkek zihniyeti kadınlar bize mecbur kalsin muhtaç olsun.

Ne denebilir ki yani 🤷

Birkaç gün önce resmen arabayı kovaladım. Karşıdan karşıya geçiyorum sakin sayılacak bir yolda, kontrollü geçiş yapıyorum yaya olarak, beni görünce biraz yavaşladı ve yanımdan geçerken araba seni bekliyor geçsene lan dedi. Peşinden nasıl koşuyorum görmen lazım.
Yakalasam hiç hoş şeyler olmayacaktı.
Kaç gündür bunu anlatmak için yer arıyordum ya :) oh.
yav tam da bak o işte
ulan biz senin tavuğuna mı kış dedik ne bu artistlik? durduk yere yapıyorlar o agresifliği

bu arada @ne sesinizden etkilendim. rookie gibi kınamalarınızı ben de hiç üstüme alınmıyorum efendim. ama şu var ki kadınlarımız trafikte gerçekten bencil ve anlayışsız olabiliyor ve bu türlerin sayısı her geçen gün artıyor. normal işinde gücünde uyum içinde seyredenlere lafımız yok zaten. yırtık dondan fırlar gibi hemen agresifleşenlere vurgu yapıyoruz. o el kol yapan kabadayı ablalar. hele o kaçmaları yok mu kaçmaları... ahhhh

• Kahkaha
Arkadaşım Tülay trafikte el kol sallayıp küfür ediyo, üstüne kornaya basıyo ama kaçmıyo…. Adamlar kaçıyo……
Kesin kaçıp gelmiş burada racon kesiyo……..

Kızlar sakin olun siz de magandalık yapın...üstüne üstüne sürünn...
Arkada bi sopa bulunsun gerekirse....cezamız neyse yeriz
IMG_4461.jpeg

Geri